Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang HAK

I direkt anslutning till Scandic Europa gömmer sig en hel värld av mat och nöjen. Hit kan du komma för en middag eller bara lite skönt häng i baren. Den modernt inredda hotellrestaurangen bjuder även på en levande musikscen, samt återkommande fotoutställningar och klubbar.

Se även Scandic Europa

Användarbilder på Restaurang HAK Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang HAK av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 apr 2018

Åt middag tillsammans med en vän på Hak en onsdagkväll, något tomt på folk men miljön var väldigt mysig ändå. Maten var bra, smakade inte supermycket men helheten var bra. Servicen var super, dem var uppmärksamma och supertrevliga!
Kä... Visa hela »

30 jan 2019

Konferenslunch på HAK, buffe med salladsbord och två rätter att välja mellan kyckling och fisk, fisken var god i smaken med lite mörk miljö. Tyvärr så var inte personalen snabb med att fylla på och lite ofräscht vid buffébordet. En svag 3... Visa hela »

12 jan 2017

Åt frukostbuffé här, och maten var god. Dock är det en väldigt mörk och instängd lokal vilket säkert är bra för drinkar kvällstid, men det passade mindre bra för frukost.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.