Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Info från Scandic Europa/HAK:
”På grund av rådande omständigheter så har vi varit tvungna att göra en del tillfälliga förändringar i vårt materbjudande på samtliga hotell:Vi serverar en begränsad frukost till boende gäster. Mötesdeltagare serveras en enklare för-samt eftermiddagsfika i mötesrummet. Lunch serveras nu enbart till våra mötesgäster via tallriksservering med begränsade valmöjligheter. I vår shop säljer vi ett begränsat sortiment av färdigproducerade varor. Restaurang och bar är stängda. Tack för din förståelse!”

I direkt anslutning till Scandic Europa gömmer sig en hel värld av mat och nöjen. Hit kan du komma för en middag eller bara lite skönt häng i baren. Den modernt inredda hotellrestaurangen bjuder även på en levande musikscen, samt återkommande fotoutställningar och klubbar.

Restaurang HAK på Scandic Europa är en av Göteborgs allra mest centrala mötesplatser. Här träffas man på väg till tåget för en frukost, eller efter en lång dag på jobbet. I lokalen samsas varma färger, mjukt ljus och industriinspirerad design, och i baren serveras kreativa cocktails och ett stort utbud av viner.

I köket är det noga utvalda råvaror tillagade med kärlek och humor som gäller. Rustik mat som anpassas efter säsongens råvaror står på menyn. Influenserna kommer från när och fjärran, men kanske allra mest från den genuina matlagning som många känner igen från sina mormödrar. Många kommer hit för att kräma ur det sista av helgen med en avslappnad middag.

HAK har gjort sig kända inte bara för mat och dryck, utan även för att ge nytt liv åt musikscenen i området. Allt som oftast ordnas gratiskonserter och ofta bokas välkända namn. Även när det gäller konst ligger HAK i framkant och ofta visas utställningar i restaurangen.

Se även Scandic Europa

Användarbilder på Restaurang HAK Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang HAK av Malin S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 apr 2018

Åt middag tillsammans med en vän på Hak en onsdagkväll, något tomt på folk men miljön var väldigt mysig ändå. Maten var bra, smakade inte supermycket men helheten var bra. Servicen var super, dem var uppmärksamma och supertrevliga!
Kä... Visa hela »

30 jan 2019

Konferenslunch på HAK, buffe med salladsbord och två rätter att välja mellan kyckling och fisk, fisken var god i smaken med lite mörk miljö. Tyvärr så var inte personalen snabb med att fylla på och lite ofräscht vid buffébordet. En svag 3... Visa hela »

12 jan 2017

Åt frukostbuffé här, och maten var god. Dock är det en väldigt mörk och instängd lokal vilket säkert är bra för drinkar kvällstid, men det passade mindre bra för frukost.

19 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.