Kvarterskrogen NÒR har öppnat i Karlatornet

Inhyst i nyöppnade Clarion Hotel Karlatornet ligger brasseriet NÒR, som är en del av Strawberrys nysatsning på restaurangupplevelser. Under det senaste året har NÒR etablerat sig på flera hotell runt om i Sverige.

Den 1 september öppnade dörrarna till NÒR i Clarion Hotel Karlatornet, beläget på entréplan. Hit kommer man för att äta traditionella rätter och europeiska klassiker med en twist, som hyllar nordisk kokkonst med influenser hämtade från Europa. Kvällstid serveras en gedigen à la carte-meny och på lördagar öppnar man upp för brunch.

Foto: Pressbild

– Tanken med NÒR är att restaurangen ska bli kvarterets främsta häng, som ett andra vardagsrum för våra gäster. Vi vill bli en naturlig del av grannskapets vardag och kultur och hoppas skapa en internationell men avslappnad atmosfär där hotellbesökare möter lokalbor, säger Malin Finn, Hotel Manager på Clarion Hotel Karlatornet. 

Lindholmen i Göteborg är en ny stadsdel som sträcker sig längs med vattnet vid södra Älvstranden. Inför nästa sommar planerar NÒR att öppna upp en grönskande uteservering vid Lindholmsallén.