Lokala bryggerier tävlar i Gbg IPA Festival 2022

För fjärde året i rad går Gbg IPA Festival av stapeln den 20 augusti. Under festivalen gör flertalet hantverksbryggerier upp om äran och titeln godaste IPA:n i stan. Som arrangörer i år står Rollin Bistros Backyard.

I år är det fjärde gången som Gbg Ipa Festival arrangeras och titeln om den godaste IPA:n i stan ska koras. Hela 22 lokala bryggerier ställer upp med det bästa man har i humleväg, varav många är unika och specialbryggda just för festivalen.

Som gäst på festivalen har man en unik möjlighet att testa och smaka på Göteborgs bästa ipor, så om du är ett fan av den här sortens öl är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka goda smaker.

Årets festival går av stapeln på Rollin Bistros Backyard i Gamlestan den 20 augusti mellan klockan 12 och 19, och därefter kan man hänga kvar för att umgås och avnjuta mat och dryck. För förutom ett överflöd av humlig öl kommer Rollin Bistros dagen till ära vässa knivarna lite extra för att erbjuda en extra härlig matupplevelse som passar extra bra tillsammans med humlig öl.

Under dagen kommer det att vara livemusik och dj:s på plats, likt en äkta festival.

Bokade bryggerier:
Vega
Stigbergets
AKiA Brygghus
All in Brewing
BarlindBeer
Bearded Rabbit
Beerbliotek
Beerium Kraftölsbryggeri
Beersmiths
Billdale
En Aleigen Brewery
Fermenterarna
Göteborgs Nya Bryggeri
Hönöbryggeriet
Majornas Bryggeri
Odd Island Brewing
Poppels Bryggeri
Spike
Två Feta Grisar
Wet Whistle
O/O
Mohawk
Rådanäs
Dugges