Rollin Bistros Backyard

5,0
2 betyg
Redigera Rollin Bistros Backyard

Känn doften av nygrillat när du kliver in i Gamlestadens Fabrikers gamla pannrum. Här hittar du Rollin Bistros Backyard, som låter lågorna flamma. I deras izakaya tolkas barmat från Japan, i restaurangen hittar du streetfood och i cocktailbaren serveras spännande drinkar. Ett nytänkande koncept, där internationell streetfood serveras i ett fint format med en lekfull touch.

Rollin Bistros Backyard är ett kreativt restaurangkoncept som erbjuder en avslappnad atmosfär där välsvarvade cocktails serveras tillsammans med smakrika menyer. Inspirationen kommer från resor runt om i världen, inte minst Asien. Vill man, kan man boka izakayans mest eftertraktade platser för en spektakulär Omakase-kväll, eller så hänger man i restaurangen och njuter av spännande gatumat.

Maten skapas utifrån kärlek, med noggrant utvalda råvaror som baseras på säsong – gärna lokala och närproducerade. Menyn består av färgglada rätter med mycket smak, som exempelvis saftiga smash burgers och japansk barmat.

I izakayan, den japanska ölhallen, serveras smårätter och i restaurangen är det mer fokus på saftig streetfood som burgare, pommes och varmrätter med asiatiska influenser. Detta kombineras bäst med en kall öl eller törstsläckande drink från cocktailbaren, vad sägs till exempel om en "Cosmo but better" eller "Messy Margarita"? Cocktailmenyn är generös och innovativ, till exempel går det att få en drink i form av en milkshake.

Allt detta hittas i ett historiskt fabriksbygge från 1903. Två kök, en bar och massa hängvänligt utrymme under ett och samma tak. Gillar du känslan av en saluhall eller att gå på matfestival, där Tokyo möter Köpenhamn, så är det hit du ska gå.

Se även Rollin Bistros Piren

Användarbilder på Rollin Bistros Backyard Visa alla

  • Lägg till bild