M2 Backyard bjuder på sköna sommarvibbar

När värmen drar in över stan och västkustvattnet glittrar passar Magnus & Magnus (mer bekant som m2) på att presentera sin årliga summerboost. Stadsbornas uppskattade hotspot förvandlas till en ännu hetare mötesplats och Magasingatans mysigaste innergård får stå i centrum. Vi pratar såklart om M2 Backyard.

Föreställ dig en ljummen försommarkväll eller varför inte en het högsommarnatt förenat med riktigt schysst atmosfär, en avslappnad publik och sist men inte minst ruggigt bra techno. För er som redan upplevt sommarmekkat på innergården behövs ingen närmare förklaring. Och ni som inte har - detta måste upplevas.

Njut av häftiga musikupplevelser, live i en minst sagt färgstark miljö. Till M2 Backyard anländer dj:s från olika delar av världen av världen för att förgylla nattens bravader med sköna beats. Och förutom de pulserande musikvibbarna bjuds det även på temakvällar som fredagarnas Club finest till exempel, då modehusens eliter, medie- och reklamfolk och även kanske en och annan Hollywoodstjärna samlas för att mingla runt på gården.

Information

Från 25 maj: fre-lör 22-03

Från 25 juni: alla dagar 22-03

Entré: från 40 kr vid större musikakter

Mer information: Magnus & Magnus (m2)