NK låter barnens önskningar gå i uppfyllelse när årets julskyltning avtäcks

Som en given del i Julstaden Göteborg är NK's julskyltning ett omtyckt inslag. Nu på söndag, 20 November, är det dags för avtäckning av varuhusets stora skyltfönster, och i år är det barnen som fått sätta sin egen prägel.

Julskyltningen i NK's skyltfönster vänder sig som bekant till de yngre, men är omtyckt både bland stora och små. Hit kommer familjer för att få sig en dos julstämning och en stunds magi framför varuhusets genomarbetade tema.

Eftersom julskyltningen just vänder sig till till barnen, är det i år kidsen själva som fått leva ut sina fantasier och juldrömmar, när
NK för första gången har tagit hjälp av ett 10-tal barn mellan 7-9 år från Göteborg för att skapa årets julskyltning. Tillsammans med en teaterpedagog har barnen under kreativa former fått leka och rita teckningar, som sedan fått utgöra grunden till årets julskyltning, som dessutom är helt icke-kommersiell.

Nu på söndag klockan 11.50 är det dags för avtäckning, då barnen själva kommer att finnas på plats för att visa upp sitt fantastiska arbete. Dessutom kommer Tomten att finnas på plats, för att ta emot alla barns önskelistor.