Nya Scandic Crown bjuder in till bankett och firar med egen öl!

Efter ett år av intensivt renoveringsarbete, är det nu äntligen dags för Scandic Crown att slå upp dörrarna till uppfräschade lokaler. Kanske blir hotellrestaurangen Brasserie Crown ditt nya vattenhål, när det är dags för en AW med kollegorna. Dessutom släpper Crown en egen öl, väl värt ett besök alltså. Premiär fredag 16/9.

För ganska precis ett år sedan, gick startskottet för den omfattande renoveringen av Scandic Crown. Hotellet är möjligen relativt outnyttjat av göteborgarna själva, men för de som har besökt staden vid större evenemang och konferenser, är hotellet välkänt. Centralt beläget, bara en kort väskrulling från Göteborgs Centralstation, ligger hotellet som numera inte bara kan ta emot konferensgäster, utän även ordna med sittande bankett, för upp till 250 personer.

- Det som är unikt och uppskattat med det här hotellet är att det är ett så pass centralt mötes- och konferens-hotell. Nu kan vi erbjuda banketter och konferenser men även en närhet till stadslivet med restauranger, barer och shopping, säger Charlie Hedberg, hotelldirektör på Scandic Crown.

I hotellets ljusa och luftiga atriumgård, har hotellrestaurangen Brasserie Crown blivit en riktig pärla, och här kommer du att kunna käka modern husman i skandinaviskt influerad inramning. Till råga på allt har hotellet numera även en alldeles egen öl, som tagits fram i samarbete med Rådanäs Bryggeri. Så varför inte samla ihop kollegor och vänner för en spontan aw, och passa på att avnjuta en immande kall flaska KV. Stampen 1988.

Läs mer om hotellet här.