Nytt och fräscht på Scandinavium till hösten

Göteborgs stora nöjesarena Scandinavium rustar upp och redan till hösten kan du besöka inte mindre än två nya restauranger, som dessutom nås från den sprillans nya entrén. Välkomna till GLÖD & POULS!

För många är Scandinavium ett av stans givna besöksmål för större evenemang, konserter och sporthändelser. Byggnadens arkitektur utmärker sig på stans paradgata, och för designen står den danske arkitekten Poul Hultberg som dessutom fått ge namn åt en av de nya restaurangerna som till hösten har premiär på arenan.

Den större av de två restaurangerna, GLÖD, hittas en trappa upp. Här ryms 400 middagsgäster samt 300 bargäster. Buffé blir grejen, sharing likaså där meny samt interiör håller en både lättsam och hälsosam linje med fokus på det grönt hållbara.

Den något mindre restaurangen POULS hittas högst upp i byggnaden, och här blir det plats för 200 gäster. Här ska du kunna få en mer klassisk middagsupplevelse i fine dining-stuk, men med det dansk-klingande namnet kommer man säkerligen även kunna hitta ett och annat smørrebrød på menyn.

Köksmästare blir Thomas Jonsson, en synnerligen rutinerad restaurang-räv i arenasammanhang. Jonsson kommer dessutom att bjuda in till spännande pop-ups, där andra krögare i stan gästspelar under en period.
Restaurangerna håller öppet i samband med arenans evenemang från november 2017.