Den 25 januari drar Sveriges största restaurangfestival, Krogveckan, igång för tionde året i rad. I Göteborg deltar populära restauranger där matälskare kan testa nya smaker och festa loss på plånboksvänliga tvårättersmenyer för 200 eller 300 kronor.
Krogveckan startade 2010 och har med sina generösa erbjudanden lockat tusentals besökare runtom i landet. I år deltar ett hundratals restauranger, bland annat omtyckta Göteborgskrogar som Somm och Familjen, och trycket på bokningarna är redan stort. Bakom den drygt två veckor långa festivalen står Bookatable by Michelin.
– Krogveckan är vårt största evenemang på året och ger alla matälskare möjlighet att prova olika kök, hitta ny inspiration och kanske även en ny favorit. Samla vännerna, familjen och missa inte tillfället att äta riktigt god mat, till ett mycket förmånligt pris, säger Åsa Murphy, Managing Director på Bookatable.
Krogveckan pågår fram till den 10 februari.