Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Familjen

4,1
8 recensioner
Familjen

Den som viker av från Avenyn till den mer undanskymda Arkivgatan ser snart Familjens välkomnande sken. Den funkigt inredda restaurangen i klara färger fungerar för många av stammisarna som ett andra vardagsrum. Här kan man kila in som man är, oavsett om det är för en hel finmiddag eller bara en cocktail.

Köket jobbar efter devisen att det enkla är det bästa - så länge råvarorna håller hög kvalitet gör man bäst i att inte krångla till det. Familjen har fått utmärkelsen Bib Gourmand, Guide Michelins utmärkelse för riktigt vällagad mat till rimligt pris.

Precis som på systerkrogen Koka är det modern västsvensk gastronomi som gäller. Den som vill prova lite av varje kan beställa à la carte, men Familjen erbjuder även menyer.

Många glider in till Familjen för cocktailmenyns skull. Här kombineras mixologi med lekfulla ingredienser. Några av Familjens signaturcocktails är till exempel "Brynt smör och äpple", ”Rödbeta och timjan” och "Vit choklad och mandel", samt den berömda Bloody Maryn som smaksätts med bland annat sidfläsk och spiskummin.

Björn Persson, som tillsammans med sin fru Sofie driver Familjen, driver även syskonkrogarna Koka och Björns Bar.

Användarbilder på Familjen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Familjen av Fredric E.
  • Bild från Familjen av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 maj 2020

Gick förbi här på ett glas när jag var på besök i Göteborg, härlig miljö och mycket häng vid småbord. Trångt, stimmigt och gemytlig, som jag gillar! Så trevlig personal. Titta in om ni har vägarna förbi!

30 jan 2018

Alla rätt! Supermysig miljö, härlig personal och väldigt god mat.

7 jun 2019

Grymt bra mat!!!! Har aldrigt varit så nöjd!!! Och bra service!!

30 nov 2018

Kanondrinkar! Kan inte ge fullpris då jag inte testat maten, men har druckit diverse välgjorda GTs på familjen och de har vart supersmarriga.

9 jun 2017

Prisvärt och väldigt god mat.

8 jun 2018

Drinkarna är helt fantastiska som vanligt! Men tyvärr blev vårt bord bortglömda i servicen och maten lever inte upp till förväntningarna. Går hellre hit bra för drinkarna och äter någon annanstans på gatanz

21 aug 2019

Bra råbiff som ändras efter säsong, och självklart viner till👌 Även väldigt bra fredagshäng runt baren🥂

13 maj 2019

Bra mat!
Och väldig mysigt.