Salong Oss fixar vinterns frisyrer

Inför de många festligheter som stundar i och med vinterns intåg är det många som längtar efter ett långt, drömlikt hårsvall. På Salong Oss kan man det här med hår och hur man bäst tar hand om det. Frisörerna på salongen har lång erfarenhet av att fixa sina kunders nya favoritfrisyrer – oavsett om man vill ha kortare eller längre hår än det man kommer dit med.

Just hårförlängningar är något som ligger gänget lite extra varmt om hjärtat, inte minst med tanke på hur många möjligheter det ger till att leka med frisyr och uttryck med enkla medel. För förlängning och förtjockning av hår används Hairtalk Extensions, som är speciellt framtaget för den nordeuropeiska marknaden. Förlängningarna består av enbart etiskt handlat hår, och eftersom håret inte är ytskiktsbehandlat håller det dessutom för många omsättningar – allt sker alltså på schyssta villkor för vår omvärld och miljö. Isättningsmetoden med tejp är skonsam och kan sättas även i mycket tunt hår, utan att slita på det. Då metoden är lätt och snabb att arbeta med går den att använda för mycket mer än bara hårförlänging – lek loss och prova att ändra färg, fall och frisyr, men utan ditt eget hår som insats.

– Det bästa med Hairtalk är att det är extensions av högsta kvalitet, som är helt naturligt och håller för flera omsättningar, berättar Victoria, som är en av frisörerna på Salong Oss.

För den som känner att vinterhåret kan behöva lite extra skydd och omsorg har Salong Oss en ny vårdande behandling – Brazilian Bond Builder. Det är en behandling med långvarig effekt för skadat och kemiskt behandlat hår. Effektivt och snabbt förseglas och återfuktas håret på djupet så att en normal fuktbalans upprätthålls. Håret blir friskt, smidigt och skyddas från värmeverktyg och miljöpåfrestningar, ett enkelt sätt att skydda håret mot vinterns påfrestningar, alltså.