Spela The Christmas Challenge och vinn en hel hotellvåning!

Som ett högaktuellt inslag i den rådande julmånaden släpper Clarion Hotels en egen julkalender. Genom att ladda ned appen Clarion Empire, och tillika kalender-spelet The Christmas Challenge, kan du delta i tävlingen där hela 100 hotellrum ligger i prispotten.

Tidigare i år lanserades Clarion Hotels egen app - Clarion Empire, som en del av Clarion Hotel-upplevelsen. I appen hittas spelet The Christmas Challenge. Spelet funkar som en julkalender, där deltagarna är med och tävlar om hotellövernattningar med frukost. Samtliga Clarions hotell är med, även de två sprillans nyöppnade i Helsingfors.

- Vi vet att spel i mobilen är populär underhållning bland alla åldersgrupper och vi har därför utvecklat en spel-app. Både som aktivitet eftersom våra gäster bor, äter eller vistas på våra hotell, men även efteråt! Vi överraskar våra gäster med något oväntat, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotels.

Varje dag utses tre vinnare, utom vid Lets Go Crasy Days, då Clarion Hotels utser inte mindre än tio vinnare på en och samma dag.

Ladda ned spelet i App Store här.
Ladda ned spelet i Google Play här.