The Barn skaffar barn och öppnar ny bar

Ladan, eller The Barn som burgar-krogen på Kyrkogatan egentligen heter, har inte gått många förbi. Stället är i synnerhet mest känt för sina biffpuckar de luxe, men är även omtyckt för sin gemytliga bardel. Här lyssnar man in krogens genomgående koncept, och med rötterna i den svenska myllan kombinerat med influenser från Amerika skakas det även cocktails i samma anda.

Burgare och bärs är ett bra begrepp. För den som önskar burgare med en twist är det cocktails som gäller. Det har gänget bakom The Barn tagit fasta på, och därför har denna hamburgerrestaurang även jobbat fram ett schysst bar-utbud.

För den som besökt stället, för att just slinka in på något törstsläckande, kan det eventuellt upplevas svårt att ta sig fram till baren. Grabbarna bakom ladan har sedan en tid varit i full färd med att färdigställa vad som skall komma att bli en förlängning av just baren.

Den 24 februari är det dags för The Bar(n) att slå upp dörrarna, vägg i vägg med sin etablerade restaurangdel. Tanken är att den nya baren ska följa i samma linje som den föregående, dock kommer man steppa upp nivån på just drinkar. Bourbon och Snaps, svenskt och amerikanskt, samt ett och annat tilltugg.

Till sommaren hittas The Barn även på Smögen.
Se även Teaterkällaren