Till den som har allt: Ge bort en stund av lyx

Julklappar är en av julens svårare nötter att knäcka. Vad ger man till den som redan har allt? Vad hittar man på som är kul men inte bidrar till överdriven konsumtionshets? Något många uppskattar men sällan unnar sig själva är sköna behandlingar, som massage och ansiktsbehandling. Salong Oss vet att huden kräver extra vård under vintern, och erbjuder därför presentkort inför julshoppingen.

Såhär under årets mörkaste och kallaste tid behöver man vara extra noga med att ta hand om sin hud, den torra och kalla luften gör att huden lätt blir extra känslig och torr. Johanna von Borstel, som jobbar som hudterapeut på Salong Oss Hår & Skönhetssalong, rekommenderar en extra skonsam hudvårdsrutin under vinterhalvåret.

- Jag rekommenderar en dagkräm och en nattkräm samt att man har en mild rengöring till ansiktet som används morgon och kväll varje dag. Sen är hudvård alltid individuellt. Ett bra sätt är att kontakta våra hudterapeuter för rådgivning om vilka produkter som passar just dig för att din hud ska klara vintern och kylan på bästa sätt, säger hon.

För den som vill ge bort en lyxig behandling till någon i julklapp har Salong Oss presentkort som gäller på alla salongens olika behandlingar. Då kan mottagaren själv välja och vraka mellan allt från massage och ansiktsbehandlingar till klippning, färgning och vaxning.