Tryffelhelg på Ristorante Bellora

Tryffelhelg på Ristorante Bellora

Från torsdagen den 21 november till lördagen den 23 november hyllas tryffeln på Ristorante Bellora med en exklusiv fyrarättersmeny.

Menyn består av gratinerat ostron, halstrade pilgrimsmusslor, hemlagad ravioli och risotto med smörstekt havskräfta. Tryffeln är en central ingrediens och presenteras på olika sätt genom hela menyn. För den som önskar kan ett matchande vinpaket adderas.

Bordsbokning sker via restaurangens hemsida. För att välja tryffelmenyn, ange detta i anteckningsfönstret vid bokning. Det finns även möjlighet att beställa menyn direkt på plats.

Observera att menyn inte kan anpassas för allergier.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.