Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ristorante Bellora

3,9
12 betyg
Redigera Ristorante Bellora
Ristorante Bellora

Är du svag för italienska vibbar à la 50-tal, fylliga viner och hemlagad färsk pasta, ja då är denna trattoria mitt i stan värd ett besök. Pastan knådas varje dag, för att sedan landa på tallrikarna i form av till exempel en vitvinsdoftande vongole. Det går lika bra att komma för en stor middag med hela familjen, som för ett gott glas vin och lite plock.

Se även Hotel Bellora

Användarbilder på Ristorante Bellora Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ristorante Bellora av Maja H.
  • Bild från Ristorante Bellora av Maja H.
  • Bild från Ristorante Bellora av Maja H.
  • Frukost - Bild från Ristorante Bellora av Caroline S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 feb 2018

Bra frukost, grymt bemötande och väldigt trevlig miljö. 5/5 på de punkterna. När det kommer till just maten vid lunch/middag har jag bara ätit här någon enstaka gång eller två, och det är bra men inget speciellt.

24 dec 2018

Vilket härligt ställe, perfekt för en vinlunch. Maten och servicen var på topp och jag gillar när personal dessutom har fina matchande klänningar, stort plus. Lokalen är trevlig och ger en mysig stämning. portionerna på lunchen var något små... Visa hela »

29 jan 2018 · Uppdaterad

Bra restaurang som leverar lika bra frukost som middag och lunch. Även mysigt ställe om man bara vill ta ett glas vin! Härlig miljö och trevlig personal!

Nu kan jag uppdatera min recension då jag besökt Bellora för lunch/middag tre gånger de senaste... Visa hela »

9 dec 2018

Först och främst, väldigt mysigt och jag stannar gärna kvar här inne framför den levande brasan. Lite som att förflyttas till fjällstugan och Bellora erbjuder helt klart den trevligaste atmosfären på Avenyn, som förövrigt är lite grå... Visa hela »

15 aug 2021

Vi spenderade en sommardag här på deras rooftop med fantastisk utsikt över Göteborg. Kan verkligen rekommendera takbaren, men den fylldes upp fort så det gäller att vara snabb om man vill ha bord. Vi plöjde oss igenom drinklistan och alla drinkar var jättebr... Visa hela »

30 mar 2016

Har haft nöjet att äta frukost, lunch och middag, hos denna pärla. Frukosten är ett sant morgon-nöje. Att sitta länge i restaurangen, med sin morgontidning, nybyggda kaffe och grymt goda saker på tallriken, gör att dagen liksom får ett extra glammigt sk... Visa hela »

25 jan 2018

Underbart ställe där jag ätit både frukost och lunch. snygg inredning, trevlig personal, bra meny och extra plus till antipasti innan maten som var magisk. Hotellet verkar fint också samt att deras terrass på taket såg lovande ut! Kommer definitivt gå til... Visa hela »

6 feb 2018

Mysig miljö med goda napolitanska pizzor

10 dec 2019

Frukost är det bästa jag vet och så fort jag är hemma i Göteborg igen brukar jag möta upp vänner för att hugga in i Belloras frukostbuffé. Har man tur dukar de fram så att man kan steka fantastiska våfflor (det står att det endast ä... Visa hela »

3 maj 2016

Grym hotelfrukost och dessutom riktigt trevlig lunch, något mindre, dock ambitiös dagsmeny. Älskar dessutom interiören!

3 jun 2020

Käkade pastan på deras helglunch som tyvärr inte höll måttet. Färdiga tortellinis med sås till överpris? Cafémat. MEN det är hemskt trevligt ställe att sitta på, superfint, och jag har hört gott om deras frukost.

24 okt 2021

Listad i: Restauranger

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.