Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ristorante Bellora

4,3 • 6 recensioner
Ristorante Bellora

Är du svag för italienska vibbar à la 50-tal, fylliga viner och hemlagad färsk pasta? Då är hotellkrogen inne på Hotel Bellora värd ett besök. Här strävar man efter att leverera en förförisk trattoria med högt i tak, mitt inne i stan.

Med stoppade lädersoffor, snirkliga smidesräcken och grönska som letar sig upp i lokalen utgör Ristorante Bellora en oas mitt på Göteborgs paradgata. Här hittar du en italiensk liten provins med färska råvaror och specialimporterade delikatesser som serveras under hela veckan. Trattorian erbjuder såväl en fast som en kompletterande meny som förändras från dag till dag. Inspirationen är hämtad från 40- och 50-talets Fellinifilmer, men även från metropoler som New York och London.

För den som vill förlora sig i italienska smaker och atmosfär är det bara att samla vännerna, hela familjen eller bjuda ut sin amore. Ät lunch på restaurangens porslin i blått mönster, släntra in på en aperitivo efter jobbet eller starta helgen med ställets populära Bellini Brunch som serveras på lördagar.

Ristorante Bellora ingår i samma restaurangfamilj som systerkrogarna Barabicu, Tranquilo, Brasserie Lipp och Atelier (Hotel Pigalle).

Se även Hotel Bellora

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bra frukost, grymt bemötande och väldigt trevlig miljö. 5/5 på de punkterna. När det kommer till just maten vid lunch/middag har jag bara ätit här någon enstaka gång eller två, och det är bra men inget speciellt.

Mysig miljö med goda napolitanska pizzor

Underbart ställe där jag ätit både frukost och lunch. snygg inredning, trevlig personal, bra meny och extra plus till antipasti innan maten som var magisk. Hotellet verkar fint också samt att deras terrass på taket såg lovande ut! Kommer definitivt gå til... Visa hela »

Har haft nöjet att äta frukost, lunch och middag, hos denna pärla. Frukosten är ett sant morgon-nöje. Att sitta länge i restaurangen, med sin morgontidning, nybyggda kaffe och grymt goda saker på tallriken, gör att dagen liksom får ett extra glammigt sk... Visa hela »

Grym hotelfrukost och dessutom riktigt trevlig lunch, något mindre, dock ambitiös dagsmeny. Älskar dessutom interiören!

Så tycker pressen

3 av 5 · Göteborgs-Posten · 2017-03-11

“Bellora har fina pizzor, lagom stora och på alla vis genuina, så vi fortsätter dela maten och slajsar upp en Bianca (165 kr).”

3 av 5 · Metro · 2016-04-22

“Det finns hopp för avenyn”