Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lidholm's Clothier

0,0
0 recensioner
Lidholm's Clothier

Lidholm’s Clothier vill erbjuda sina kunder en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Herrbutiken förser kunderna med premiumkläder med tidlös prägel och av hantverksmässig kvalitet. Utöver ett stort utbud av herrkläder för alla tillfällen, går det även att måttbeställa sina kläder för att sedan få dem levererade från några av de mest ansedda väverierna.

Herrbutiken ligger i anslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel och är en del i satsningen för att göra hotellupplevelsen till något alldeles extra. På den exklusiva hotellbutiken står service i centrum och man kan som hotellgäst bland annat boka personlig shopping utanför ordinarie öppettider. För ägaren och grundaren Ramin Hamadani är flexibel service och ett personligt bemötande viktiga ledord.

– Många av hotellets gäster är återkommande vilket innebär att om man lägger en specialbeställning hos Lidholm's, så ligger den på rummet vid nästa besök och man kan även få det hemskickat, berättar Ramin.

Den tidlösa elegans som präglar Lidholm's utbud är uppskattad av kunderna. Varumärkena är noggrant utvalda och består av Eton, Lee's ikoniska 101-kollektion, Allen Edmonds, Hemen Biarritz och Alan Paine. På accessoarsidan finns Stetson, Randolph Engineering och underkläder från Calida och Falke.

Utöver kollektionerna som säljs i butik går det även att måttbeställa kostymer på Lidholm's. Genom ett samarbete med Bookster Tweed kan man få sina plagg måttbeställda och levererade från väl ansedda väverier, som Johnstons of Elgin och Holland & Sherry.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lidholm's Clothier!

Användarbilder på Lidholm's Clothier

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild