Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Lidholm's Clothier

Lidholm's Clothier var tidigare en herrbutik på Östra Larmgatan, men numera erbjuder de personlig shopping till privatpersoner och företag. Här kan man boka konsultation om man behöver hjälp med vardags- eller jobbgarderoben, måttbeställa skjortor, laga plagg eller fixa klädsel till ett speciellt tillfälle.

Att förverkliga sin personliga stil och sitt eget uttryck kan ibland vara lättare sagt än gjort, men hos den personliga stylisten Lidholm's kan man få lite hjälp på traven. Målet med tjänsten är att vara en shoppingpartner som gör det lite lättare att vidga sin trygghetszon för varje tillfälle och styra av de typiska inköpen, såsom ytterligare en marinblå kostym. Med tiden kan garderoben på så vis utvecklas och ta form efter ens egna målsättningar.

Den första konsultationen sker antingen digitalt eller på plats. Därefter bokar Lidholm's in besök hos olika handlare som motsvarar det aktuella behovet för tillfället, såsom ett bröllop, ett nytt jobb med en ny dress code, eller helt enkelt en uppdatering av garderoben. Efter shoppingrundan tar Lidholm's hand om eventuella ändringar, beställningar och annat som kan tänkas behövas.

Så småningom, när man lärt känna varandra lite bättre, finns det även möjlighet att få besök av Lidholm's på kontoret eller hemma för att titta på provstorlekar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lidholm's Clothier!

Användarbilder på Lidholm's Clothier Visa alla

  • Lägg till bild