Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Baka Stenugnsbageri Café & Bistro

5,0
1 betyg
Redigera Baka Stenugnsbageri Café & Bistro

Med ett eget bageri att luta sig mot erbjuder Baka bland annat omtyckt frukost och ekologiskt bröd. Men hit kommer du även för en bit mat mitt på dagen, eller för en spontan öl efter jobbet. När det är varmt lockar uteserveringen till glassigt häng med utsikt över Eriksbergsdockan och alla båtar.

Baka Stenugnsbageri är inhyst i en hörnlokal med stora glaspartier som fyller caféet med naturligt ljus. Med udda möbler och levande växter har den moderna lokalen givits ombonad trivsel, och den går även fint att abonnera till festliga tillfällen. Framme vid disken finns Bakas utbud av hembakt bröd och bakverk. Missa inte kanelbullarna, som vunnit pris som några av Västsveriges mest välsmakande, bedömt av juryn från tv-programmet Hela Sverige bakar.

Hit kan du komma på frukost från tidig morgon alla dagar i veckan, eller för en prisvärd matbit under hundralappen till lunch eller middag. Menyn bygger på bistrotänk. För den som är fikasugen erbjuds ekologiskt och Fairtade-märkt kaffe tillsammans med godsaker från Bakas eget stenugnsbageri.

Förutom bröd och bakverk finns här även möjlighet att beställa både goda och dekorativa tårtor för alla tillfällen. Här är det ordentliga råvaror som gäller, så räkna med äkta grädde, smör och ekologiskt rent mjöl i påsen.

Se även Baka Stenugnsbageri

Användarbilder på Baka Stenugnsbageri Café & Bistro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jan 2017

Väldigt gott och trevligt! Hemtrevlig atmosfär och riktigt god mat. Har även varit där och fikat ett par gånger. Världsklass på deras bröd!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.