Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Le Gbg

3,4
5 betyg
Redigera Le Gbg

I ett litet hål i väggen på Lilla Risåsgatan, strax intill Linnégatans sus och brus, finns stans kanske färggladaste mat. LE satsar på mycket frukt och grönt, färgsprakande smoothiebowls och mat som gör lika gott för ögat som magen. Frukost, brunch och lunch hela dagen lång är grejen, liksom välgjort kaffe.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 nov 2018 · Uppdaterad

Vilken superhype detta stället blev eller fortfarande är i Göteborg. Tidigare hade populära JOS börjat servera exotiska acái-bowls och lockade majoriteten av alla bloggare och influensers som behövde Instagram-vänligt material till flödet.

Vid... Visa hela »

25 sep 2018

Kunde absolut inte startat en onsdag på bättre sätt. Le är ett supermysigt ställe med ett stort utbud av frukostalternativ och luncher. Personalen var trevlig och lagom många stillplatser, känns genuint och fräscht. Älskar att detta är ett av få... Visa hela »

31 jul 2020

Mycket litet ställe, men vi fick plats på deras uteservering. Fräsch brunch. Jag testade deras acai-bowl. Den gjorde mig inte superimponerad, men deras avokadomacka med pocherat ägg kan jag verkligen rekommendera! Supergod.

20 aug 2021

Vårt besök sist var katastrof. Otrevlig sommarpersonal som gjorde att vi tog vår beställning och gick därifrån. Rekommenderar inte.

13 jul 2018

Lemonaden är lika go som personalen!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.