Frimurarsalongerna

inga betyg
Festlokal

I unika lokaler uppförda under tidigt 1800-tal ges du möjlighet att fira och festa precis som den mest förnäma Göteborgssocieteten gjorde när det begav sig. Tack vare sin stora vana av större sammankomster kan personalen hjälpa dig med allt från planering till servering samt anpassade menyer och dryckespaket.

Efter den stora branden i Göteborg 1802, när till och med Domkyrkan hade brunnit ned, köpte frimurarlogen tomten på Södra Hamngatan. I de vackra lokalerna som uppfördes har både lokala och internationella berömdheter firat och festat sedan dess – inte minst i Pelarsalen, som är en av Göteborg vackraste festlokaler.

Oavsett om du vill fira något stort eller ordna en lugn sammankomst kan Frimurarsalongerna hjälpa till. Bröllop, konferens eller begravning, oavsett vad som står på agendan vet personalen att viktiga möten kräver rätt inramning. Här ordnas även dryckesprovningar.

Vad gäller maten satsar köket på en bredd som ska passa alla tillfällen och smaker, och skulle du ha särskilda önskemål gör de sitt bästa för att lösa det – här älskar man nämligen utmaningar. Målet är att du ska känna dig trygg i att du får den bästa tänkbara servicen inför din fest eller evenemang. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Frimurarsalongerna Användarbilder

Recensioner av Frimurarsalongerna

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Frimurarsalongerna!