Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Boho Hair

4,9
21 betyg
Redigera Boho Hair

Bakom salongen Boho Hair hittas frisören Frida, som har lång erfarenhet och koll på de senaste trenderna inom branschen. Färg, form och frisyrer ligger henne varmt om hjärtat och hon ser därför alltid till att du som kund ska känna dig som ditt finaste jag när du lämnar salongen.

På Nordenskiöldsgatan i Linné hittar du den mysiga salongen Boho Hair, som gick igenom en rejäl uppfräschning innan de återöppnade i januari 2021. I den hemtrevliga och bohemiskt inredda salongen blir du uppassad av den kreativa frisören Frida, som har hela 17 års erfarenhet av frisöryrket. Frida har kunskaper inom de flesta områden gällande hår, men hon har en särskild passion för färg- och slingbehandlingar. På salongen hittas även kollegan Therese.

Oavsett om du bara vill klippa topparna, göra en komplett makeover eller någon välgörande behandling så ser Frida till att vara lyhörd för dina önskemål, samtidigt som hon bidrar med sin expertis och kreativitet. Målet är självklart att du som kund ska vara 100 procent nöjd. Du kan även komma förbi på en avslappnande hårbottensmassage, eller styling för särskilda tillfällen.

På Boho Hair tänker man lite extra på miljön, i allt från produkter och material till inredning och arbetssätt, för att göra minsta möjliga klimatavtryck. Produkterna som används kommer från leverantörer som är erkända för sitt hållbarhetstänk och kaffet som serveras är alltid ekologiskt.

Användarbilder på Boho Hair Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Boho Hair av Frida S.
  • Bild från Boho Hair av Frida S.
  • Bild från Boho Hair av Frida S.
  • Bild från Boho Hair av Frida S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 nov 2022

Jag har gått till Frida i flera år för klipp & slingor och blir alltid lika nöjd! Frida är grym och bjuder dessutom alltid på kaffe ihop med hennes mammas hembakade kakor. Jag rekommenderar verkligen att gå till Boho-Hair!

15 okt 2022 · Uppdaterad

Skulle klippa en helt ny frisyr men upplevde frisören som stressad och lite ointresserad av att prata färdigt om hur det skulle bli. När jag sen försökte prata vidare under klippningen blev hon sur och irriterad och klippte delar mycket kortare än jag trodde vi kommit ö... Visa hela »

22 jan 2021

Frida kan jag varmt rekommendera. Mycket kompetent och mån om sina kunder. Har klippt mig hos henne i många år. 🤩

19 jan 2021

Frida är både mycket duktig i sitt yrkesutövande och genuint trevlig alla gånger! Besök henne ni lär inte bli missnöjda!

22 jul 2021

Blev mycket nöjd efter min klippning/ bayalage färgning hos Frida. Hon är lyhörd, kommer med förslag och skicklig i sitt utövande. Man känner sig väl omhändertagen. Rekommenderas starkt!

30 jan 2021

Väldigt proffsig och kreativ frisör. Fin inredning och trevlig service. Rekommenderar starkt! ❤️

31 maj 2021

Kom hit! jag trivs väldigt bra med Frida. Hon är duktig, noggrann och omtänksam. Trevlig miljö, goda kakor och kaffe får man oxå :)

29 maj 2021

Slingade och klippte mig hos Frida för första gången i veckan och blev supernöjd med resultatet! Har testat flera salonger i Göteborg de senaste åren och Frida har helt klart varit den bästa när det kommer till blonda slingor!

30 apr 2021

Kan varmt rekommendera Frida. Kunnig och proffsig frisör som är lyhörd. Jag har passerat många frisörer med Frida förstår bäst och vet hur håret fungerar😊

23 apr 2021

Frida är en fantastisk frisör, jag är alltid lika nöjd med både färg, klipp och bemötande. Kan varmt rekommendera ett besök hos Frida 🤩

22 jan 2021

Alltid supernöjd när jag vart hos Frida! Klippt mig hos henne i många år och ser fram att komma till nya salongen 👏🏻

18 mar 2021

Frida är en otroligt bra frisör! Tar sig tid med sina kunder och är lyhörd. Mycket trevliga klippstunder och man blir alltid nöjd och fin 😃 rekommenderar Frida till alla.

26 feb 2021

Alltid supernöjd med håret och Frida är den bästa frisören jag haft och hon är expert på färg. Noggrann och mån om att det blir välgjort. Därför har jag gått till henne i flera år. Alltid bra service och en väldigt fin o... Visa hela »

30 jan 2021

Mysigt ställe som ägs av bästa Frida. Hon är grym på både färg och klippning. Man blir aldrig missnöjd. Rekommenderar att gå dit. Bild på mitt hår när hon färgade och klippte det

15 feb 2021

Jag är alltid nöjd efter ett besök hos Frida!

11 feb 2021

Hit ska ni gå! Superproffsig frisör som alltid får en att känna sig välkommen, lyssnar på vad en vill och kommer med kreativa tips och förslag. Dessutom en magisk huvudmassage när håret tvättas.

30 jan 2021

Klippt mig hos Frida i många år och det finns ingen frisör jag litat på så mycket som henne. Rekommenderar alla att gå hit. Särskilt grym är hon på färg och roliga idéer! Hon vet vad som passar dig och får alltid fria tyglar.

28 jan 2021

Är alltid nöjd efter att jag varit hos Frida!

27 jan 2021

I Idag blev det besök på nya salongen med Frida som fixade mig. Trevligt ställe med bästa frisören Frida!

18 jan 2021

Grattis till din egna salong. Klipper mig gärna där igen. Janne

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.