Lobh Studios

4,0
4 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Lobh Studios
4,0
4 betyg
Hemsida
Instagram

Bakom Lobh Studios står Lisbeth Syrén, en frisör och makeupartist med lång erfarenhet. Efter många år i branschen, senast från Studio Duo, var det dags för Lisbeth att testa sina egna vingar och satsa på något nytt – och eget. Lobh Studios är en plats där kreativa människor ska kunna mötas, och där man ska få den look och kunskap man söker.

Lisbeth vill skapa en samlingsplats vare sig man kommer på besök för att få en behandling eller bara vill titta förbi. Här kan man plocka upp en kaffe eller koppla av i soffan, lyssna på musik och spana på bilder som pryder väggarna. Inte nog med det, man kan även kolla in design i form av smycken, kläder och keramik som varierar och byts ut med jämna mellanrum.

Självklart är det också hit du kommer om du vill få en ny look – kanske klippa dig, få en ny hårfärg eller helt enkelt styla ditt hår inför ett bröllop eller en fest. Utöver salongens hårbehandlingar kan du få hjälp men ögonbryn och ögonfransar. Du kan även koppla av med en skalpmassage till din behandling.

Tanken är att erbjuda lyx och omhändertagande med en avslappnad vibe. Här ska man känna sig välkommen i vackra lokaler där det mesta kan hända. Lisbeth och hennes kollegor, med sina olika kunskapsområden, tar emot alla kunder.

I salongen säljs även kläder av Linnébon Margareta Hallin, som driver Instagramkontot 50something. Under pandemin startade hon hallin., ett eget varumärke där hon erbjuder både symönster och färdigsydda plagg i resttyger från skandinaviska designers.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Lobh Studios Användarbilder

Recensioner av Lobh Studios

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep. 2023
30 maj 2023
3 juli 2023
1 dec. 2022