Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Make me

0,0
0 betyg
Redigera Make me

För någon som aldrig testat en chokladmassage är det svårt att beskriva hur långt den njutningen kan sträcka sig. Under en timme genomarbetas din kropp med olivolja blandat med kakaosmör. Huden blir inte bara mjuk som en bäbisrumpa, utan du doftar också godare än den mest exklusiva parfym kan komma i närheten av. Oavsett om det är du eller din käraste som är den stora chokladälskaren så är det här en storslagen timme som bör upplevas åtminstone tretton gånger under en livstid.

Make me gör frisörbesöket till något så ovanligt som en upplevelse utöver det vanliga. Sinnlighet är ledordet, vilket i praktikten innebär att att en extra lång hårbottenmassage alltid ingår i klippningen, liksom lugn musik och behagliga dofter i bakgrunden. Förutom allt inom hår och hårvård, kan du också få behandlingar inom massage, makeup, ansiktsbehandlingar och mer därtill. Plus för den välsmakande och välkomnande minibuffén som består av latte, te, juice och färsk frukt.


Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Make me !

Användarbilder på Make me Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.