Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Honey

5,0
4 recensioner
Redigera Salong Honey
Salong Honey

Belägen mitt i Stigbergsbacken hittas salongen som erbjuder det mesta inom hårvård. De stora fönstren ut mot gatan gör att lokalen badar i ljus och trots att spårvagnar och övrig trafik drar förbi precis utanför är salongen lugn. Här kan du även fixa klor med klös, köra en vaxning eller satsa på en spraytan.

Användarbilder på Salong Honey

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 mar 2021

Alltid supernöjd när jag kommer dit och går därifrån. Så trevlig personal och Hani är så skicklig! Skulle inte vilja färga mitt hår någon annanstans. Första gången gick jag dit och fick från rött till askbrunt! Denna... Visa hela »

21 jan 2021

Jag älskar allt som har med Salong Honey att göra... Blev jättenöjd men håret och personalen på salongen. Folk är allmänt jättesköna och trevliga, vilket är enormt viktigt. Kan varmt rekommendera Ognjen som hade färgat mitt hår och... Visa hela »

12 jan 2021

Jag kan verkligen rekommendera Hani som är helt suverän i allt hon gör.Hon bryr sig verkligen om sina kunder och det märks så tydligt.

28 jul 2020

Bra hjälp med ett hopplöst hår. Är helnöjd 😀 Pia

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.