Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Honey

5,0
13 betyg
Redigera Salong Honey

Belägen mitt i Stigbergsbacken hittas salongen som erbjuder det mesta inom hårvård. De stora fönstren ut mot gatan gör att lokalen badar i ljus och trots att spårvagnar och övrig trafik drar förbi precis utanför är salongen lugn. Här kan du även fixa klor med klös, köra en vaxning eller satsa på en spraytan.

Användarbilder på Salong Honey Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 okt 2022

Super nöjd, bra för håret och för själen, unna dig något extra bra

21 apr 2022

Jag hade väldigt höga förväntningar inför mitt första besök hos Hanin, - hon uppfyllde dom alla! Fantastiskt duktig frisör, gjorde verkligen magi med mitt hår!!! Hani är en superstar på riktigt!! Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!... Visa hela »

5 sep 2022

Stort tack Hani! Det blev verkligen volym på mitt tunna....hår! Och det fortfarande håller, WOW! Tack att Ni räddade mig i olyckan! All best önskar Monika!

15 jun 2022

Salong Honey!!
Asså på riktigt ni är bästa, kommer klippa mig fortsätt här. Jag åker från Åmål för att klippa här, ni har den skönaste salong i hela världen. Jag kommer inte gå någon annanstans än salong... Visa hela »

22 nov 2021

Wow.. Vilken salong!
Skön atmosfär i en ren och fin lokal.
Hani är en mycket skicklig frisör med lång erfarenhet- vilket märks!
Hon är väldigt noggrann och lyssnar verkligen på sina kunder- hon är mycket mån om att kunden ska bli... Visa hela »

7 okt 2021

Hani är mycket kunnig och lyckas där andra har misslyckats med mitt svårklippta hår.
Tusen tack för fin service och bästa klippet.

3 okt 2021

Jättebra och jättenöjd kund i många år Hani 😘

11 maj 2021

Woow färgade mitt hår hos nour, bästa frisören jag var gått till, håret blev super fint! Henne rekommenderar jag verkligen😍🤩

24 apr 2021

VÄRLDENS bästa frisör salong! Så himla nöjd och alla dom som är på
Praktik är helt fantastiska! ALLA borde gå dit! Dom fixade de omöjliga. Hade märkt med röda toner och dom fixade det så ljust som möjligt! Är må... Visa hela »

2 mar 2021

Alltid supernöjd när jag kommer dit och går därifrån. Så trevlig personal och Hani är så skicklig! Skulle inte vilja färga mitt hår någon annanstans. Första gången gick jag dit och fick från rött till askbrunt! Denna... Visa hela »

21 jan 2021

Jag älskar allt som har med Salong Honey att göra... Blev jättenöjd men håret och personalen på salongen. Folk är allmänt jättesköna och trevliga, vilket är enormt viktigt. Kan varmt rekommendera Ognjen som hade färgat mitt hår och... Visa hela »

12 jan 2021

Jag kan verkligen rekommendera Hani som är helt suverän i allt hon gör.Hon bryr sig verkligen om sina kunder och det märks så tydligt.

28 jul 2020

Bra hjälp med ett hopplöst hår. Är helnöjd 😀 Pia