Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Randevu Barbershop Avenyn

0,0
0 recensioner
Redigera Salong Randevu Barbershop Avenyn
Salong Randevu Barbershop Avenyn

Randevu, centralt belägen på Avenyn, har ambitionen att skapa en lite lyxigare livsstilssalong med hög kvalitet. Utöver sina barberartjänster erbjuder de även frisörtjänster för både män och kvinnor.

Randevu grundades 2015 och ägaren Amin Iranmanesh har bland annat vunnit pris för Nordens bästa barberare 2019. Filialen på Avenyn öppnades under sensommaren 2019 och här är det både modernt och klassiskt elegant som gäller. Barberarna är klädda i traditionella kläder och inredningen går i stilsäkert stuk. Lokalen på Avenyn är liten, men har samma känsla som systersalongen på Stora Badhusgatan. Här vill man erbjuda en äkta barbershop, det vill säga en plats där man kan träffas för att prata, hänga och ha trevligt som på gamla tiders barbershops.

Bland tjänsterna hittas bland annat klippning, traditionell rakning, skäggtrim samt ”royal luxury shaving” för den som vill ha något extra. I den lilla lokalen står barberarstolarna på rad och hyllorna är fulla av produkter. Här kan man luta sig tillbaka och vårda skägg och frisyr samtidigt som man får en lite mer exklusiv helhetsupplevelse. Randevu är först och främst en barbershop, men de erbjuder även klippning, färgning och styling för kvinnor.

Se även Salong Randevu Barbershop Stora Badhusgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong Randevu Barbershop Avenyn!

Användarbilder på Salong Randevu Barbershop Avenyn

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild