Skönhetsfabriken

inga betyg
Skönhetssalong
Skönhetsfabriken
inga betyg

Under samma tak som Clarion Hotel Post ligger Skönhetsfabriken, en oas av välbefinnande. Hit kan du komma alla vardagar, samt lördagar, utan att trängas med andra. Koppla av i relaxavdelningen, bli ompysslad med någon av anläggningens alla behandlingar eller träna i en trygg och säker miljö.

Centralt beläget, med närhet till hela stadens utbud av shopping, hotell och aktiviteter, är det här ett perfekt ställe att smita in på för att ladda batterierna. Väl innanför den stiliga entrén är ljud- och ljusnivån dämpad, och trots anläggningens cityläge råder ett skönt lugn.

Lokalerna är stora med naturligt ljusinsläpp och bjuder på alltifrån gym, loungeområde, relaxavdelning, bekväma behandlingsrum för massage och skönhetsbehandlingar, till en lyxigt inredd hårsalong. Butiken är fylld med det mesta man kan tänkas behöva.

Skönhetsfabrikens utbud av behandlingar och dagspa-paket funkar fint att ta del av på tu man hand. Här kan du även kombinera träning med massage, eller varför inte slå ihop ett besök i salongen med en drink från Postbaren? I receptionen finns sallad, energibars och smoothies till försäljning – något som kan komma väl till pass att ta med på klipptiden eller efter träningen.

Hälsa och välmående står i centrum på Skönhetsfabriken där du kan varva ned och fylla på med energi, oavsett om det rör sig om en ansiktsbehandling eller ett gympass. Du kan även delta i gruppass eller boka träning tillsammans med kollegor, vänner eller familj – varför inte testa ”champagne-yoga” istället för en traditionell afterwork?

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Skönhetsfabriken Bilder

Recensioner av Skönhetsfabriken

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Skönhetsfabriken!

Kontaktinformation

Representerar du Skönhetsfabriken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Skönhetsfabriken?

Skönhetsfabriken ligger på Stampgatan 4, 411 03, Centrum. I närheten ligger Centralstation.