Victor Noblesse

5,0
4 betyg
Frisör
Victor Noblesse
5,0
4 betyg

Salon Victor och Salong Noblesse är idag en och samma frisörsalong; Victor Noblesse. Sammanlagt stoltserar de med 100 års erfarenhet, och här står både kunskapen och den lyxiga helhetsupplevelsen i centrum. Victor Noblesse har bland annat kammat hem titeln Årets Frisörföretag 2013 och Årets Frisör 2014.

På salongen arbetar 20 utbildade frisörer som erbjuder allt från klippning till extensions och håruppsättningar. Fokus för behandlingarna ligger på den personliga stilen, och ambitionen är att man ska lämna salongen med en komplett upplevelse. Här kan man till exempel få hårmassage nedsjunken i en massagestol i samband med klippningen, och salongen har även privata rum för olika behandlingar. Du kan få behandlingar med allergi- eller ammoniakfri färg, eller en välgörande kur för irriterad hårbotten. Inför bröllopet ordnas konsultation, håruppsättning och makeup på valfri plats.

Själva salongen är exklusivt inredd med mönstrade mattor, lädersoffor och kristallkronor. Kunderna välkomnas med kaffe och tanken är att alla ska känna sig väl omhändertagna. På produkthyllan återfinns märkena Goldwell, Revlon och Sebastian. Salongen arbetar även med Olaplex.

Obs. Bilderna är från salongens gamla lokal. Ny kommer inom kort.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Victor Noblesse Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Victor Noblesse

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan varmt rekomendera!

Bra och trevligt personal!

Klippte mig och trimmade skägget där för ett tag sedan,mycket nöjd med resultatet. Personalen och lokalerna va trevliga.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Victor Noblesse?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Victor Noblesse?

Victor Noblesse ligger på Magasinsgatan 1, 411 18, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.