Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Victor Noblesse

5,0
3 betyg
Redigera Victor Noblesse

Salon Victor och Salong Noblesse är idag en och samma frisörsalong; Victor Noblesse. Sammanlagt stoltserar de med 100 års erfarenhet, och här står både kunskapen och den lyxiga helhetsupplevelsen i centrum. Victor Noblesse har bland annat kammat hem titeln Årets Frisörföretag 2013 och Årets Frisör 2014.

På salongen arbetar 20 utbildade frisörer som erbjuder allt från klippning till extensions och håruppsättningar. Fokus för behandlingarna ligger på den personliga stilen, och ambitionen är att man ska lämna salongen med en komplett upplevelse. Här kan man till exempel få hårmassage nedsjunken i en massagestol i samband med klippningen, och salongen har även privata rum för olika behandlingar. Du kan få behandlingar med allergi- eller ammoniakfri färg, eller en välgörande kur för irriterad hårbotten. Inför bröllopet ordnas konsultation, håruppsättning och makeup på valfri plats.

Själva salongen är exklusivt inredd med mönstrade mattor, lädersoffor och kristallkronor. Kunderna välkomnas med kaffe och tanken är att alla ska känna sig väl omhändertagna. På produkthyllan återfinns märkena Goldwell, Revlon och Sebastian. Salongen arbetar även med Olaplex.

Obs. Bilderna är från salongens gamla lokal. Ny kommer inom kort.

Användarbilder på Victor Noblesse Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 sep 2022

Kan varmt rekomendera!

7 jun 2019

Bra och trevligt personal!

9 jan 2017

Klippte mig och trimmade skägget där för ett tag sedan,mycket nöjd med resultatet. Personalen och lokalerna va trevliga.