Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Viking Barbershop

5,0
2 betyg
Redigera Viking Barbershop

Gänget bakom Viking Barbershop har hela tiden haft som mål att skapa den studio de tyckte saknades i stan. Resultatet är en barbershop med unik karaktär. Schackrutiga golv, en Harley Davidson och detaljer i trä, läder och metall ger den lilla barbershopen en rustik känsla med vibbar från svunna tider.

Att hålla håret snyggt och prydligt är av största vikt, i alla fall om man frågar killarna på Viking Barbershop. Här gäller mottot oavsett om det handlar om frisyren, skägget eller mustaschen. Både klippning och rakning ses som konstformer, och tidlösa stilikoner med eminenta looks och perfekt skägg är förebilden.

Barberarna har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt frisyr, och de ger även tips och råd kring hur man tar hand om skägg och mustasch, både när det gäller styling och produkter. På salongen erbjuds rakning endast med kniv, på klassiskt vis.

Utöver stil och hårvård har folket på Viking Barbershop också en förkärlek för Harley Davidson. Den egna biken är inrullad i salongen och adderar extra karaktär till lokalen.

Salongens läge, strax intill Feskekörka, gör det även till ett passande ställe att inleda helgen på. Här kan man först få looken fixad för att sedan ta en stilig drink på någon av de många restaurangerna längs Rosenlundsgatan.

Användarbilder på Viking Barbershop Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2021

Riktigt bra rakning från början till slut. Man blir väl omhändertagen. Mycket kompetent personal. Jag kommer att fortsätta att gå hit.

17 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.