Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Viking Barbershop

0,0
0 betyg
Redigera Viking Barbershop
Viking Barbershop

Gänget bakom Viking Barbershop har hela tiden haft som mål att skapa den studio de tyckte saknades i stan. Resultatet är en barbershop med unik karaktär. Schackrutiga golv, en Harley Davidson och detaljer i trä, läder och metall ger den lilla barbershopen en rustik känsla med vibbar från svunna tider.

Att hålla håret snyggt och prydligt är av största vikt, i alla fall om man frågar killarna på Viking Barbershop. Här gäller mottot oavsett om det handlar om frisyren, skägget eller mustaschen. Både klippning och rakning ses som konstformer, och tidlösa stilikoner med eminenta looks och perfekt skägg är förebilden.

Barberarna har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt frisyr, och de ger även tips och råd kring hur man tar hand om skägg och mustasch, både när det gäller styling och produkter. På salongen erbjuds rakning endast med kniv, på klassiskt vis.

Utöver stil och hårvård har folket på Viking Barbershop också en förkärlek för Harley Davidson. Den egna biken är inrullad i salongen och adderar extra karaktär till lokalen.

Salongens läge, strax intill Feskekörka, gör det även till ett passande ställe att inleda helgen på. Här kan man först få looken fixad för att sedan ta en stilig drink på någon av de många restaurangerna längs Rosenlundsgatan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Viking Barbershop!

Användarbilder på Viking Barbershop Visa alla

  • Lägg till bild