Premium Hälsan Avenyn

5,0
1 betyg
Gym
Premium Hälsan
5,0
1 betyg
Premium Hälsan i en mening: Träningsanläggning med gym, friskvård, PT och hälsokurser

Modern hälsoanläggning med eget koncept

Premium Hälsan är en träningsanläggning centralt belägen på Avenyn. Genom omsorgsfull planering har man skapat ett brett utbud som erbjuder något såväl för den mer erfarne atleten som för den som befinner sig i startgroparna av träningsresan. 

Med moderna lokaler på flera adresser i Göteborg är Premium Hälsan en friskvårdskedja som vill hålla sig i framkant med marknadens senaste träningsutrustning, olika alternativ på medlemskap och det helt egna träningskonceptet “Comfort Zone”. I gymmet på Avenyn har man skapat en inbjudande plats där behaglig musik och rofylld inredning bjuder in till trygg, effektiv och enkel motion. 

Här erbjuds en bredd av möjligheter inom träning såsom fria vikter, styrkemaskiner, personlig träning, cardiomaskiner samt ytor för funktionell träning och stretch. “Comfort Zone” är en avdelning för platinummedlemmar med lugnare miljö, 18-årsgräns och professionella eGym-maskiner, och på innergården hittas ett fullt utrustat utomhusgym. Dessutom finns möjligheter till rehab, massage och fysioterapi. Den som vill göra en riktig hälsosatsning kan delta i någon av Premium Hälsans kurser som innefattar både kost och träning i grupp.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Premium Hälsan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Premium Hälsan Avenyn?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Premium Hälsan Avenyn?

Premium Hälsan Avenyn ligger på Chalmersgatan 24, 411 35, Centrum.