Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Odd & RAW interior Sockerbruket 6

5,0
3 betyg
Redigera Odd & RAW interior Sockerbruket 6
Odd & RAW interior Sockerbruket 6

Cool och personlig inredningsbutik med fokus på industriromantisk interiör. Butiken hittas i det charmiga området kring Klippan och Sockerbruket, som även givit butiken sitt namn. Här hittar du schyssta prylar och möbler i både nyproduktion och vintagestil, blandat med mindre accessoarer som sätter prägel på hemmet. Räkna med ombytligt utbud, då butiken fylls på med nyheter varje vecka.

Användarbilder på Odd & RAW interior Sockerbruket 6 Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 okt 2020

En helt unik butik med fingertoppskänsla för det lite udda, genuina och industriromantiska. Säljer dessutom modern konst från lokala konstnärer. Bästa butiken i Göteborg enligt mig!

31 mar 2018

Köpte idag en häftig vägglampa i denna underbara butik med så många fantastiska föremål i utbudet. Trevlig o go personal.
Melinski

28 dec 2017

Så fint när man kommer in där! Så mycket fräcka saker! Vi köpte ett jättefint matsalsbord, men det blev några saker till. Lite annorlunda, precis det vi var ute efter. Jättetrevlig personal :-)
Tack vi kommer tillbaka!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.