Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tibergs Möbler

5,0
1 betyg
Redigera Tibergs Möbler

På Tibergs Möbler slår hjärtat extra starkt för vacker design. De brinner framförallt för att kunna erbjuda sina kunder något unikt, som inte finns överallt på marknaden. Utöver produkt och design lägger butiken fokus på att kunna ge sina kunder ett stort mervärde i form av service och god kunskap.

Tibergs historia började år 1923 då företaget startades av Johan Tiberg. Medan de sett trender komma och gå genom åren, har de primärt hållit fast vid tidlösa klassiker som överlever årtionden och generationer. Ledorden här är kvalitet och personligt engagemang – något som Johan själv tog fasta på redan när han startade sitt företag. Butiken, som såklart har utvecklats och utökats under åren, ligger dock kvar på sin ursprungliga adress i Majorna i Göteborg.

Sortimentet är utspritt på 3000 kvadrat, något du kan ta del av nästan alla dagar på året. Här hittas möbler och inredning från många olika varumärken, kända som okända, vilket gör att du oftast kan hitta det du letar efter, men samtidigt bli överraskad och upptäcka nya produkter som du kanske inte visste fanns. Varumärken som Swedese, Kartell, Gubi och Hans K är sådana som många inredningsintresserade kanske känner till – några exempel på vad som finns. Men också mindre märken, bokstavligt och bildligt talat, finns att hitta.

När det gäller produkter så hittar du allt för hemmet, från vardagsrum till kök och badrum – även utemöbler. Behöver du råd och tips på vad du ska välja och hur du ska tänka så ska du inte heller tveka att ta kontakt.

Tibergs möbler har även en e-handel om du föredrar att handla online.

Användarbilder på Tibergs Möbler Visa alla

  • Lägg till bild