Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

DoNoor Kliniken

0,0
0 recensioner
DoNoor Kliniken

Om detta vore ett avsnitt av Jeaopardy och svaret vore "Vad är kemisk peeling?" skulle de som skriver frågorna till programmet få problem. För kemisk peeling är svårt att sammanfatta på ett rättvist och kortfattat sätt. Det är snarare ett samlingsnamn för många olika behandlingar där man lägger på aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden.

Under de sista fem åren har utvecklingen gått påtagligt framåt inom området peel och medicinsk hudvård. Det finns olika sorters behandlingar, som till exempel lätta peeler för allmän uppfräschning av huden. Eller djuprenande för att förebygga och minska acne och få huden jämnare. Pigmentblekande peel å andra sidan är framtagen speciellt för att bleka ner pigmentfläckar och hyperpigmentering, såsom hormonella eller efter solning, och för att förebygga att nya fläckar uppkommer.

Specialistläkarna och laserterapeuterna på NoDoor erbjuder förutom kemisk peeling också botoxbehandlingar, medicinsk laserterapi, tandblekning, hårborttagning samt flertalet andra behandlingar. Kostnadsfri konsultation.Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera DoNoor Kliniken!

Användarbilder på DoNoor Kliniken

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.