Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Studio Aroma Teatergatan

5,0
1 betyg
Redigera Studio Aroma Teatergatan

Att låta en främmande människa behandla ens kropp, hud och ansikte är egentligen en ganska märklig företeelse. Viktigt är det då att man upplever att man är i trygga händer. Till Studio Aroma går du om du vill ha ett proffsigt bemötande av auktoriserade hud- och massageterapeuter och legitimerade specialister inom estetik och avancerad hudvård.

På Studio Aroma hittar du ett brett urval av estetisk och medicinsk hud- och kroppsvård, samt ekologiska och probiotiska behandlingar, med noga utvalda produkter. Här kan du unna dig behandlingar från topp till tå med allt från ansiktsbehandlingar och massage till fotvård, fillers och kemisk peeling. Varför inte slå till på en fransförlängning inför kvällens äventyr? Oavsett om du är ute efter en komplett makeover eller bara lite piff så hjälper Studio Aroma dig hela vägen.

Här jobbar auktoriserade hudterapeuter som är specialister på hudvård, microneedling, kemisk peeling och andra behandlingar som kräver expertis. Estetiska injektioner utförs självklart av legitimerad sjuksköterska och inför flera av behandlingarna kan du boka en kostnadsfri konsultation, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Studio Aroma ligger på Teatergatan i nyrenoverade och ljusa lokaler i de levande kvarteren i Lorensberg.

Se även Studio Aroma Brunnsgatan

Användarbilder på Studio Aroma Teatergatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Här får man sitta och mysa med en kaffe medan man väntar – Bild från Studio Aroma Teatergatan av Gunilla G.
  • Snygg reception  – Bild från Studio Aroma Teatergatan av Gunilla G.
  • Mys – Bild från Studio Aroma Teatergatan av Gunilla G.
  • Ljusväggen är så snygg – Bild från Studio Aroma Teatergatan av Gunilla G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 apr 2020

Nu har jag testat massage och fotvård också, fast jag gick till deras nyöppnade salong på Brunnsgatan 1 i Göteborg. Jag brukar gå till Teatergatan annars, men där var fullbokat så jag blev jätteglad att det fanns tider på Brunnsgatan. Wow må... Visa hela »