Evolution Laser Clinic

inga betyg
Klinik
Evolution Laser Clinic
inga betyg

I över 20 år Evolution Laser Clinic erbjudit sina kunder olika typer av skönhetsbehandlingar. När de startade 2002 fanns en klinik, men idag hittar du dem på flera ställen runt om i Sverige. Här specialiserar man sig på såväl kosmetiska injektioner som hårborttagning och hudbehandlingar.

Evolution Laser Clinic hittar du i Frölunda Torg strax utanför Göteborg. Här har man många års erfarenhet av en mängd olika behandlingar, såsom hårborttagning med laser, hudbehandlingar som microneedling, injektionsbehandlingar och fettfrysning. Man är stolta användare av medicinteknisk premiumutrustning av högsta standard för att kunna utföra säkra behandlingar med bästa möjliga resultat, när det gäller exempelvis oönskad hårväxt.

Utbudet av olika behandlingar är stort på Evolution Laser Clinic. Du kan till exempel få hjälp med pigmentförändringar, akne, rynkor, bristningar och ärr. De erbjuder även lashlift och browlift. Är man osäker kring något och vill veta mer kan man även boka en konsultation, något som de gärna råder dig att göra inför många av behandlingarna.

Lokalen som Evolution Laser Clinic huserar i är modern, minimalistisk och avskalad i sin stil. Här ska du känna dig omhändertagen och säker på att du får bästa möjliga service, vad du än besöker salongen för. Personalen arbetar efter en lösningsorienterad filosofi, där kunden ska känna sig nöjd med resultatet.

1 Leah A.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Evolution Laser Clinic Bilder

Recensioner av Evolution Laser Clinic

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Evolution Laser Clinic!
1 Leah A.

Kontaktinformation

Representerar du Evolution Laser Clinic?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Evolution Laser Clinic?

Evolution Laser Clinic ligger på Frölunda torg, Frölunda.