Citylaser Citylaser

Göteborgs bästa skönhetskliniker

Allt fler intresserar sig för medicinsk och avancerad hudvård och det som kallas minimalinvasiv estetisk kirurgi, det vill säga injektionsbehandlingar och fillers. Anledningarna till behandlingarna kan vara många, såsom huvudvärk, ärr eller rent estetiska skäl. I Göteborg finns flera skönhetskliniker som på olika sätt har specialiserat sig på medicinsk hudvård och minimalinvasiv estetisk kirurgi. Här guidar vi dig till de bästa skönhetsklinikerna i Göteborg där legitimerade läkare eller sjuksköterskor utför olika typer av behandlingar.

Innehållsförteckning
 1. Skönhetskliniker i Göteborg
  1. Dermatech – Stor kunskap om tekniker
  2. Estetic Walk-In – Medicinsk skönhetsklinik
  3. Evolution Laser Clinic – Lång erfarenhet
  4. Stare By Rebecca – Lång erfarenhet av kirurgi
  5. Akademikliniken Göteborg – Väletablerad klinik med många kompetensområden
  6. Scandinavian Venous Centre – Specialister på åderbråck och ådernät
  7. MyBeauty Clinic – Specialister på medicinsk hudvård
  8. Löfvingkliniken – Välrenommerad klinik på Kungshöjd
  9. Citylaser – Avancerad hudvård mitt i Göteborg
  10. Skönhetskliniken – Behandlingar och makeup på central adress
  11. Nord Clinic – Populär klinik med bred kompetens
  12. Advanced Skin Care – Holistiskt synsätt på avancerad hudvård

Skönhetskliniker i Göteborg

Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech
Dermatech – Skönhetskliniker
Dermatech

Dermatech

Stor kunskap om tekniker

I den fräscha och ljusa salongen Dermatech fokuserar man på resultatinriktad hudvård där målet är att kundens optimala hudhälsa ska uppnås. Här kan man göra både enkla och mer avancerade behandlingar, bland annat hudföryngring och hårborttagning, med tekniker som laser, dermapen, vital injector, microneedling och IPL. Ägaren Jeanine Roberts har över 30 års erfarenhet och utbildar branschen i olika tekniker.

Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In – Skönhetskliniker
Estetic Walk-In

Estetic Walk-In

Medicinsk skönhetsklinik

Estetic Walk-In är en medicinsk klinik som finns i flera svenska städer, varav en av klinikerna ligger i Göteborg. Här erbjuds mängder av skönhetsbehandlingar av legitimerad personal och man använder bland annat avancerad laserteknik och injektioner. Bland behandlingarna hittar du exempelvis fillers, hårborttagning och mycket mer.

Evolution Laser Clinic

Lång erfarenhet

Evolution Laser Clinic erbjuder injektioner, hårborttagning och hudbehandlingar. Med över 20 år i bagaget finns en gedigen erfarenhet, och i Frölunda Torg hittar du just denna salong. Förebygg eller behandla linjer och rynkor med fillers eller boka in exempelvis en microneedling. Inför dina behandlingar kan du boka en konsultation för att få information och diskutera vad som passar just dig.

Stare By Rebecca

Lång erfarenhet av kirurgi

"Nöjda kunder i behaglig miljö" är mottot på Rebecca Stares klinik. Rebecca är i grunden sjuksköterska som länge har arbetat inom ortopedisk kirurgi och har lång erfarenhet som klinikchef. På kliniken har man gedigen kunskap kring botuliniumtoxin, fillers, medicinsk hudvård, kemisk peeling, laser, IPL och om hudens åldrande. Några av behandlingarna som erbjuds är Restylane, botox, Azzalure, microneedling och hudförbättring.

Akademikliniken Göteborg

Väletablerad klinik med många kompetensområden

Akademikliniken finns i alla svenska storstäder och har lång erfarenhet av både plastikkirurgi, injektioner och hudvård. Innan något beslut tas träffar man alltid en kirurg eller injektionssköterska för en konsultation, där man får möjlighet att prata igenom en eventuell behandling. Akademikliniken i Göteborg erbjuder en rad behandlingar för hud, hår, kropp och tandvård. 

Scandinavian Venous Centre

Hemsida

Specialister på åderbråck och ådernät

På Södra Vägen ligger skönhetskliniken Scandinavian Venous Centre, som även finns i ett flertal andra svenska städer. Här arbetar erfarna läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som är specialister på åderbråck och ådernät, men man erbjuder även andra behandlingar. Åderbråcken och ådernäten behandlas med antingen injektioner eller laser, och föregås alltid av konsultation hos läkare.

MyBeauty Clinic

Specialister på medicinsk hudvård

Mitt i centrum ligger MyBeauty Clinic, skönhetssalongen som specialiserat sig på medicinsk hudvård. Salongen erbjuder estetiska behandlingar som injektionsbehandlingar, fillers, Dermapen, 3D microblading, estetisk tandvård och klassiska behandlingar som ansiktsbehandling och massage. För den som har frågor och funderingar tar kliniken gärna emot för en kostnadsfri konsultation.

Löfvingkliniken

Hemsida

Välrenommerad klinik på Kungshöjd

Löfvingkliniken har sedan starten erbjudit avancerad hudvård och olika sorters injektionsbehandlingar till en stor krets kunder. Kliniken arbetar med botoxbehandlingar i medicinskt såväl som estetiskt syfte, och erbjuder även rynkborttagning, fillers, avancerad hudvård som Dermapen och hudslipning samt klassiska behandlingar som ansiktsbehandling och vaxning. 

Citylaser

Avancerad hudvård mitt i Göteborg

Mitt i centrum ligger Citylaser, en personlig och diskret skönhetsklinik som sedan 1982 erbjuder en mängd olika skönhetsrelaterade behandlingar. På kliniken erbjuds bland annat estetiska behandlingar som botox och fillers, intimkirurgi och plastikkirurgi – samtliga utförs av certifierade/legitimerade läkare och specialister.

Skönhetskliniken

Hemsida

Behandlingar och makeup på central adress

Skönhetskliniken ligger mitt på Avenyn och har som främsta mål att hjälpa sina kunder framhäva sin naturliga skönhet. Legitimerade sjuksköterskor och läkare utför behandlingar av olika slag; fillers, hudvård, rynkbehandlingar, kemisk peeling och mesoterapi är några. Kliniken har också flera specialister inom permanent make-up och den populära metoden 3D-bryn. 

Nord Clinic

Populär klinik med bred kompetens

På Nord Clinic i Mölndal erbjuds ett flertal behandlingar inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård, bland annat botox, Carboxy och Dermapen, men också klassiska ansiktsbehandlingar och hårborttagning med antingen vax eller IPL. Kliniken vill hjälpa sina kunder att känna sig som sitt finaste jag och har en stor krets nöjda kunder. 

Advanced Skin Care

Hemsida

Holistiskt synsätt på avancerad hudvård

På Advanced Skin Care ligger spetskompetensen i just avancerad, resultatinriktad hudvård. Som första salong i Göteborg med denna inrikting har kliniken lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder med en behandling som funkar för just de resultat som eftersöks. Salongen erbjuder utöver klassisk hudvård även Dermapen, kemisk peeling, microdermabrasion, som är en ytlig hudslipning, IPL och fillers. Behandlingarna kan kombineras med klinikens populära kostrådgivning.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta