Linnegatans implantatklinik

5,0
6 betyg
Klinik
Hemsida
Instagram
Linnegatans implantatklinik
5,0
6 betyg
Hemsida
Instagram

Här erbjuder man både klassisk tandvård samt estetiska behandlingar för dina tänder.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Linnegatans implantatklinik Användarbilder

Recensioner av Linnegatans implantatklinik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 apr. 2021

Jag kunde inte bli mer nöjd!! Suzzanne är en väldigt duktig tandläkare som bryr sig om kvalitet och inte kvantitet! Har varit hos många tandläkare och tycker hon är den duktigaste. För den som vill veta vad jag fick hjälp med: Många olika behandlin... Visa hela »

18 feb. 2021

Tandläkare Suzanne är den bästa jag gått till i Göteborg. Fick mig att känna mig väldigt säker och omhändertagen. Rekommenderar starkt att besöka de!

18 feb. 2021

Sjukt bra service, välbemötande och jätte trevlig personal. Lätta att prata med och proffs på det dem gör.
Inga klagomål här!

18 feb. 2021

Hade Suzie som min tandläkare och hade inte önskat mig någon annan. Lyssnade till mina önskemål samtidigt som hon arbetade professionellt. Rekommenderar att besöka dem om ni vill ha god service!

18 feb. 2021

Är så så nöjd! Har alltid vart rädd för tandläkaren, men blev bemött av sån otrolig service. Kom in för en undersökning som slutade i en rotfyllning och fyllningar, märkte knappt av rädslan när jag var i deras händer. Tä... Visa hela »

18 feb. 2021

toppen service! kunnig och pedagogisk.