Dermatech

inga betyg
Klinik
Dermatech
inga betyg

På Dermatech i Linné har man lång och gedigen erfarenhet av och kunskap om skönhetsbehandlingar. Här använder man de senaste teknikerna för att utföra både enklare och mer avancerade behandlingar enligt önskemål och problem. Ägaren är inte bara hudterapeut, utan utbildar dessutom skönhetsbranschen inom flera tekniker.

Dermatech drivs av Jeanine Roberts, som har utbildat sig på Steiner Beauty School i London och har över 30 års erfarenhet i branschen. Kliniken erbjuder skräddarsydda hudbehandlingar enligt önskemål, tillstånd och problem, och man jobbar alltid resultatinriktat för att få synliga resultat. Här finns ett stort utbud av behandlingar, oavsett om du vill få bukt med rynkor, ojämn hud, ärr, bristningar eller oönskad hårväxt.

I den ljusa och fräscha kliniken på Olivedalsgatan är du i trygga händer. På kliniken har man nämligen stor kunskap om de senaste teknikerna – Jeanine Roberts är både hudterapeut och utbildar skönhetsbranschen inom olika tekniker. De erbjuder flera typer av ingrepp, både enklare och mer avancerade, som hårborttagning, ansiktslyft och korrigering, ansiktsbehandlingar och skin boosters med tekniker som vital injector, laser, microneedling, vaxning och IPL. Här kan man också färga och forma bryn och fransar.

1 Lollo K.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Dermatech Bilder

Recensioner av Dermatech

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dermatech!
1 Lollo K.

Kontaktinformation

Representerar du Dermatech?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Dermatech?

Dermatech ligger på Olivedalsgatan 25, 413 10, Linné. I närheten ligger Linnégatan, Göteborg.