8ight

3,0
2 betyg
Nattklubb
Konferenslokal
Festlokal
8ight
3,0
2 betyg
8ight i en mening: Exklusiv nattklubb och eventlokal på Avenyn

Avenyn är känd för sitt nattliv, och en trappa ner från Göteborgs pulserande klubbstråk huserar denna intima nattklubb och festlokal. Fredagar och lördagar tar 8ight skepnad av en exklusiv members only-bar där nattklubb sammanvävs med hemmafest, i lokaler som övriga dagar används till såväl företagsevent som privata tillställningar.

Bakom 8ight står samma gäng som driver sommaröppna Port Du Soleil, och i likhet med sin syster andas 8ight elegans och feststämning deluxe. Här råder garanterad puls med musik spelad av olika dj:s, bekväma sammetssoffor där man kan sippa på bubbel och ett klientel som älskar party. “Exklusivt” är ledordet som genomsyrar hela verksamheten, till den grad att endast de som står på gästlistan eller har bokat bord kommer in. Väl inne är det klackarna i taket som gäller, till långt in på småtimmarna. 

När det inte vankas fest så abonneras de påkostade lokalerna av både företag och privatpersoner för stora och små arrangemang. Gyllene inredningsdetaljer, blomstergirlanger och kristallkronor skapar en lyxig inramning till allt från bokreleaser till julbord, födelsedagskalas och kickoffer. I samarbete med systerkrogarna Ristorante Bellora och Cheri-Lee erbjuder man matservering i samband med event, där baren kan fungera som såväl bufféyta som kaffebord. Även ljud, ljus och projektor finns att tillgå.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från 8ight Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2
Google-logo
Google
3,2
75

Recensioner av 8ight

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Puls är ordet som beskriver stället!

Texten har översatts automatiskt.

Tråkig, överhyped och definitivt does ' NT leverera förväntade standarder.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2
Google-logo
Google
3,2
75

Representerar du 8ight?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger 8ight?

8ight ligger på Kungsportsavenyen 8, 411 36, Centrum, Avenyn. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.