Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Flora Workspace

0,0
0 betyg
Redigera Flora Workspace

Mitt i centrala Göteborg, med utsikt över Grönsakstorget och Kungsparken, erbjuds du en inspirerande arbetsplats i direkt anslutning till Hotel Flora. Här finns fyra olika lokaler och två angränsande takterrasser som går att hyra för events, mingel och dynamiska möten.

Flora är ett modernt coworking space där det samlas människor från alla branscher vilket ger möjlighetet till nya möten och möjligheter. I Salongen delar du arbetsplats med andra i en miljö som är långt ifrån ett kalt kontor. Här har man gjort det ombonat med färgglada mattor, gröna växter och inslag av trämaterial. I mötesrummet Loftet, en trappa upp, kan ni hålla möten i en ljus och luftig miljö med tillgång till projektor, blädderblock och plats för 12 personer. I Flora finns även flera större konferensrum och snyggt inredda showrooms för de tillfällen då du behöver mer plats. Välj att hyra per timme, eller checka in på kontoret för en hel dag. I priset ingår hela paketet med skrivare, wifi, kaffe, frukt, snacks och dessutom "Frukost-hela-dagen".

Framåt eftermiddagen öppnar baren upp i Hotel Flora, som då bjuder in till avslappnad afterwork i en personlig atmosfär. Här hittar du öl från lokala bryggerier, en gedigen vinlista, bubblande champagne och kreativa cocktails att sippa på i den färgglatt inredda baren. Blir du hungrig finns allt från kallskuret och ostar att tugga på, till matiga räkmackor och lyxiga pizzor.

Se även Hotel Flora, Södra Larm Bar & Bistro

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Flora Workspace!

Användarbilder på Flora Workspace Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.