Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arkaden

0,0
0 recensioner
Arkaden

När shoppingen behöver klaras av effektivt, eller när stormvindarna viner utanför, är det skönt att kunna hålla sig i en och samma galleria. I Arkaden hittas ett större antal butiker med fokus på mode, design och skönhet.

Arkaden har varit en central del av Göteborgs shopping sedan 1899, då gallerian invigdes. Då som nu läggs stor vikt vid att ge sina kunder en bra shoppingupplevelse. Läget mitt i centrum, med entréer både från Brunnsparken, Östra Hamngatan och Fredsgatan, gör Arkaden till en lättillgänglig och given del av stadens shoppingkvarter. På tre våningsplan finns 24 olika butiker fördelade, främst med inriktning på design, mode, skönhet och inredning. Några av butikerna som ryms i Arkaden är Göteborgs enda Zara, Mango, Raglady och Tesla samt butikerna Bolia, MQ, Benetton, Face Stockholm och Nilson Shoes.

För den som behöver en paus i shoppingen för att ladda på med ny energi finns flera alternativ. På entréplan ligger Lin’s food, som serverar asiatisk mat till plånboksvänliga priser. En våning upp finns Löfqvist & vi, en restaurang och bar som satsar på att ge sina gäster en avkopplande loungekänsla. Shoppingluncher serveras liksom bubbel och öl, ett uppskattat inslag för många som avslutar en lång shoppingdag. Som en grön avknoppning ligger även systerkrogen Grönskap by Löfqvist som ett hål i väggen-ställe i Arkaden. Här serveras plantbaserade bowls, raw food-godis och fräscha juicer och smoothies. I gallerian finns även Espresso House för den som behöver sin koffeindos.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Arkaden!

Användarbilder på Arkaden

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild