Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Göteborgs botaniska trädgård

Mitt emot Slottskogen, finner du denna stora oas av grönska. Vandra mellan olika växtzoner, upptäck spännande arter och låt dig inspireras av prunkande panteringar. Det är kostnadsfritt att besöka Botan, men ett frivilligt bidrag är alltid välkommet, och kan läggas i bössan vid grinden, eller swishas, för den som känner sig modern. I parken hittar du flera växthus samt ett fjärilshus, och i entrébyggnaden ordnas olika slags utställningar och återkommande arrangemang. Varje höst finns det möjlighet att få hjälp med att artbestämma just ditt eget favoritäpple. Guidade turer, musik -och dansevenemang och konstutställningar, är populära attraktioner i trädgården. Servering och toalett, finns inne på området.

Användarbilder på Göteborgs botaniska trädgård

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 apr 2020

Fin, stor trädgård med en massa roliga, udda växter. Väl värt ett besök, även om man inte har tokgröna fingrar. Café en bit in i parken för skön rofylld avkoppling.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.