Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bistro Classico

4,0
4 betyg
Redigera Bistro Classico

På Bistro Classico kan du äta husman med svenska och europeiska influenser. Bakom restaurangen står den erfarna köksmästaren Sven Jannesson som är specialist på klassisk matlagning.

Användarbilder på Bistro Classico Visa alla

  • Lägg till bild
  • Viltfärsbiff med svartvinbärssås – Bild från Bistro Classico av Björn T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 mar 2021

Mysig liten restaurang i kvarteret Linné med bra utbud av spännande och goda rätter till bra pris väl värt att besöka. Någon dag i veckan har de dessutom kvar gamla ställets tradition av danskt smörrebröd. Själv åt jag en utsökt go... Visa hela »

11 apr 2019

Här hittar du enkla rätter i en begränsad meny som verkligen är bra. Jag har ätit både fick och kött och återkommit för bra service som man känner sig lite hemma med. Stället ligger bra och det är nära både hit och hem i Linné.

16 dec 2021

Alltid bra mat till rimligt pris.

26 jan 2019

Stannade till på Bistro Classico under en eftermiddagspromenad med min tjej. Såg mysigt och inbjudande ut, men blev tyvärr riktigt besviken. Dåligt bemötande, fullkomligt undermålig service med direkt otrevlig personal, och maten levde inte på något sä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.