Würst artisan sausages

5,0
10 betyg
$-$$
Tysk restaurang
Ölbar
Würst
5,0
10 betyg
Würst i en mening: Tyskinspirerad restaurang där korv och öl står i fokus.
Kort om maten: Handgjord, färsk korv med passande tillbehör.
Kort om drycken: Extensiv öllista med många olika sorter.

Det tyskklingande namnet antyder vad som kan förväntas på denna krog, där modern ölhalls-interiör kombineras med innovativa korvanrättningar. Upplev hantverkskorv på längden och tvären och avnjut tillsammans med det stora utbudet av öl.

Internationella influenser och lokala råvaror hittas på Würst, där korven står i fokus. Och inte vilken korv som helst, utan handgjord sådan, tillverkad av en lokal slaktare som bara använder färska, naturliga råvaror. Tillsammans med dagsfärskt bröd bakat på lokalt bageri och Würsts egna, innovativa recept skapas en meny där korven spelar huvudrollen. Till den kan du välja större och mindre rätter, snacks och tillbehör.

En given kompis till korv är förstås öl, vilket du hittar i mängder här. Idel tyska ölsorter och pilsner fyller dryckeslistan tillsammans med några utvalda cocktails, spritz, vin och alkoholfritt. Skulle frågetecken uppstå bland alla olika ölsorter är det bara att fråga personalen, annars hittar du också en guide på menyn. Vill du testa lite olika sorter kan du beställa in en provbricka.

Maten och drycken avnjuts i ljusa och luftiga lokaler med träbänkar, skinnstolar, kaklade väggar och stora, välvda fönster. I baren skrivs ölsorterna på väggen ovanför tapparna. Här finns det gott om plats för stora sällskap, då tanken är att man ska kunna sitta tillsammans precis som i ölhallarna runtom i Europa.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Würst Användarbilder

Recensioner av Würst

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2023

Super gott och trevlig atmosfär

13 sep. 2023

Underbart trevlig kvarterskrog man blir väl bemött och korvarna är riktig goda samma gäller ölen.

13 sep. 2023

Fantastiskt ställe med bra mat och service. Kan varmt rekommenderas.

13 sep. 2023

Underbart ställe.
Trevlig personal och fantastiska korvar. Kan verkligen rekommenderas.

14 sep. 2023
13 sep. 2023
13 sep. 2023
13 sep. 2023
13 sep. 2023
13 sep. 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 sep. 2023