Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Italiano

0,0
0 recensioner
Bistro Italiano

Med rustik charm och ombonad interiör passar denna Linné-italienare lika bra för ett spontant glas vin som för en middag med hela ”la famiglia grande”. Menyn byts regelbundet och bjuder på allt från italienska delikatesser till hela avsmakningsmenyer. Hit hittar både hungriga affärsgäster och gulliga par som är ute på sin första dejt.

Bland gästerna finns de som utmärker sig lite extra. På en träpelare nära baren hänger ett inramat tidningsurklipp från när Bruce Springsteen gästade Bistro Italiano med sin fru.

- Det var fantastiskt trevligt, och drog självklart många nyfikna till restaurangen, berättar ägaren Claes Lindquist.

Stället, som ligger mitt på Övre Husargatan, har många stammisar, och här är det lätt att komma i familjär stämning. Vill du samla hela familjen för en mysig stund, är bistron även öppen för lunch både fredag, lördag och söndag. Dessutom dyker det med jämna mellanrum upp events som till exempel vinprovningar. Köket löser det mesta, och för de allra minsta fixar man mindre portioner.

För den som gillar italienskt men föredrar att hålla sig hemma vid middagsbordet erbjuds ett flertal rätter perfekta att ta med. Restaurangen har god erfarenhet av att hjälpa till vid privata tillställningar och ordnar då med catering i form av buffé, med en mängd olika delikatesser med smak av Italien.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bistro Italiano!

Användarbilder på Bistro Italiano

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild