La Gondola Trattoria

3,4
14 betyg
$$$
Italiensk restaurang
La Gondola Trattoria
3,4
14 betyg

Mitt på Avenyn hittas denna modernt tolkade trattoria med italienska förtecken. Här brinner en välkomnande brasa och från köket en bit in kommer frestande dofter. På La Gondola Trattoria samlas hela familjer, vänner, dejtande par och affärsfolk för att avnjuta maträtter med genomgående italienskt tema.

Mitt i centrala Göteborg, på välkända Avenyn, hittar du en av stadens äldsta italienska trattorior. Här kombineras elegans med en hemtrevlig känsla, känn dig som hemma medan du avnjuter mat och dryck. På menyn hittar du allt från pizza och pasta till maffiga kötträtter och charkuterier – något för de flesta smaker.

Önskar du eller ditt sällskap endast något gott i glaset har baren koll på både drinkar och vin, klassiska som mer experimentella. Här kan du även ta del av vinprovningar och avsmakningsmenyer.

La Gondola Trattoria har funnits i Göteborg sedan 1970-talet, och redan då ville man etablera en italiensk restaurang som tog det bästa från pasta- och pizzalandet och kombinerade det med en modern touch. Vare sig du vill äta lunch eller middag här kan du, i litet som stort sällskap, alltid förvänta dig en genuin och personlig service. Atmosfären och trattorians interiör är rustik med medvetna val – från uppläggning till upphällning, ljussättning som möbelval.

Hit kommer du som längtar efter italienska smaker från start till slut, i glasen och på tallriken.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från La Gondola Trattoria Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
14

Recensioner av La Gondola Trattoria

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mitt favoritlunchställe i Göteborg, blir aldrig besviken!!

Mysigt ställe väldigt centralt. Dock lite besviken på maten.
Scampin till förrätt va väldigt god.
Pasta med oxfilé till huvudrätt va väldigt smaklös. Oxfilén va överstekt.
Bättre alternativ finns även centralt.

Listad i: Varit Göteborg

Såå bra, finns inga ord.

Bra läge men det finns helt klart bättre mat i närheten.

Väldigt bra läge på avenyn, men det finns bättre ställen i närheten som serverar bättre mat! Mysigt ställe dock.

Här nere är min pasta med omkring 4-5 små bitar med oxfilé 👇

Ett av de bästa pizza-ställena som finns i Göteborg. Varit här och ätit pizza sedan barnsben. Synd bara att dom tagit bort den gamla pasta-klassiker ”La Gondola”, vilken var m oxfilé och pepparsås. Dagens variant är inte ens i närheten, tyv...

Otrevlig servetris säger att jag vill prova vinet ,men hon fortsätter att fråga om någon annan vill provsmaka vinet först när jaghöjer rösten rejält och sätter fram glaset ids hon titta på mig slå i för provning.
Kyckling pest...

Så himla dåligt bemötande. Vi hade önskat ett mysigt och lugnt bord då vi firade årsdag, men blir inklämda vid ett litet litet bord mellan två stora sällskap. Resten av restaurangen va nästan tom. Sen frågade jag snällt om vi kunde få...

Så EXTREMT dålig service. Servitrisen i princip kastade fram menyerna på vårt bord, svarade knappt när vi vad om att få vinlistan. Så synd för maten var jättegod men servicen förstörde tyvärr hela upplevelsen.

Både jag och min sambo är riktiga finsmakare och sätter oss inte på första bästa. Efter en grym besvikelse på en annan restaurang på avenyn blev vi så sjukt positivt överraskade över detta ställe. Fantastisk mat. Fantastisk personal! Ä...

Värdelös service

Jättegod mat och supertrevlig personal som är väldigt bra med barn. Rekommenderar. Öppet på söndagar för lunch dessutom. Toppen

Listad i: Restauranger

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

De tjänade mig rå kyckling först. Jag fick vänta 1 timme för en cesar sallad. Smaken var inte ens bra. Service var inte bra
Antingen. Jag fick matförgiftning efter att ha besökt denna plats. Jag rekommenderar inte den.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
14

Representerar du La Gondola Trattoria?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på La Gondola Trattoria?

På La Gondola Trattoria serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pasta
  • Pizza

Vilken typ av bar är La Gondola Trattoria?

Vi har klassificerat La Gondola Trattoria som:

  • Vinbar

Vad kostar det att äta på La Gondola Trattoria?

La Gondola Trattoria ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på La Gondola Trattoria?

Vi skulle beskriva stämningen på La Gondola Trattoria som mysig och lite lugnare.

Har La Gondola Trattoria uteservering?

Ja, La Gondola Trattoria har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger La Gondola Trattoria?

La Gondola Trattoria ligger på Kungsportsavenyn 4, 411 36, Centrum, Avenyn. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.