Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Gondola Trattoria

2,3 • 3 recensioner
La Gondola Trattoria

Mitt på Avenyn hittas denna modernt tolkade trattoria med italienska förtecken. Här brinner en välkomnande brasa, och från köket en bit in, kommer frestande dofter. Här samlas hela familjer, vänner, dejtande par och affärsfolk, för att avnjuta ställets imponerande uppsättning maträtter. På menyn hittar du allt från pizza och pasta till maffiga kötträtter och charkutterier. Något för alla smaker alltså. Önskar du endast något gott i glaset, har baren koll på både drinkar och vin.

Se även La Piccola Gondola, The Parlour, Stockyard Burger Joint

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2018

Väldigt bra läge på avenyn, men det finns bättre ställen i närheten som serverar bättre mat! Mysigt ställe dock.

Här nere är min pasta med omkring 4-5 små bitar med oxfilé 👇

11 sep 2016

Bra läge men det finns helt klart bättre mat i närheten.

16 maj 2019

Så EXTREMT dålig service. Servitrisen i princip kastade fram menyerna på vårt bord, svarade knappt när vi vad om att få vinlistan. Så synd för maten var jättegod men servicen förstörde tyvärr hela upplevelsen.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

15 aug 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

De tjänade mig rå kyckling först. Jag fick vänta 1 timme för en cesar sallad. Smaken var inte ens bra. Service var inte bra
Antingen. Jag fick matförgiftning efter att ha besökt denna plats. Jag rekommenderar inte den.