Jureskogs

0,0
0 betyg
Redigera Jureskogs

I Gamla Ullevi hittas hamburgerrestaurangen som drivs av Johan Jureskog från prisbelönta Restaurang AG i Stockholm. Här ligger fokus på hållbarhet, med en meny bestående av färska gourmetburgare lagade på svenska råvaror.

Jureskogs satsar på långsam snabbmat för hela familjen. Konceptet bygger på hållbarhet och en skön attityd, men också på effektiv logistik. Maten beställs och betalas i kassan och plockas sedan upp i en lucka till köket när ens nummer dyker upp på en stor skärm.

På menyn hittas okomplicerade hamburgare samt vegetariskt alternativ med färska ingredienser, antingen i ett bröd från eget bageri, i ett salladsblad eller i ett gluten- och laktosfritt bröd. Proteinet består av kött från svensk mjölkko, Crispy Veggie (gjord på ärtor), kyckling, eller svensk grillost. Paradnumret är ”High Five” med tryffelaioli och talgkaramelliserad lök.

Till burgarna serveras såväl pommes som råa grönsaker, lökringar, kycklingvingar, lättfriterade grönsaker och olika sorters dipp. Bland dryckerna har Jureskogs tagit fram en egen pilsner och man serverar även vin, champagne och givetvis alkoholfria drycker.

Den som vill ha dessert kan hitta nyfriterad donut och flera olika milkshakes på menyn.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Jureskogs!

Användarbilder på Jureskogs Visa alla

  • Lägg till bild