Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jureskogs

0,0
0 betyg
Redigera Jureskogs
Jureskogs

I Gamla Ullevi hittas hamburgerrestaurangen som drivs av Johan Jureskog från prisbelönta Restaurang AG i Stockholm. Här ligger fokus på hållbarhet, med en meny bestående av färska gourmetburgare lagade på svenska råvaror.

Jureskogs satsar på långsam snabbmat för hela familjen. Konceptet bygger på hållbarhet och en skön attityd, men också på effektiv logistik. Maten beställs och betalas i kassan och plockas sedan upp i en lucka till köket när ens nummer dyker upp på en stor skärm.

På menyn hittas okomplicerade hamburgare samt vegetariskt alternativ med färska ingredienser, antingen i ett bröd från eget bageri, i ett salladsblad eller i ett gluten- och laktosfritt bröd. Proteinet består av kött från svensk mjölkko, Crispy Veggie (gjord på ärtor), kyckling, eller svensk grillost. Paradnumret är ”High Five” med tryffelaioli och talgkaramelliserad lök.

Till burgarna serveras såväl pommes som råa grönsaker, lökringar, kycklingvingar, lättfriterade grönsaker och olika sorters dipp. Bland dryckerna har Jureskogs tagit fram en egen pilsner och man serverar även vin, champagne och givetvis alkoholfria drycker.

Den som vill ha dessert kan hitta nyfriterad donut och flera olika milkshakes på menyn.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Jureskogs!

Användarbilder på Jureskogs Visa alla

  • Lägg till bild