Zócalo Nordstan

inga betyg
$
Mexikansk restaurang
Hemsida
Zócalo
inga betyg
Hemsida

På övre plan i Femman i Nordstan hittar du den färgglada restaurangkedjan Zócalo. Här serveras ”Fresh Happy Mex” med inspiration från de mexikanska taqueriorna i området Mission District i San Fransisco. Du kan även skölja ner maten med en mexikansk öl eller drink.

Zócalo har fått sitt namn efter Mexico Citys största torg, men smakerna kommer från det mexikanska området Mission District i San Fransisco. Ett område som inte minst är känt för sina autentiska tacos och sin alldeles egen Mission burrito. Här möter traditionella mexikanska smaker Kaliforniens fräscha matkultur, något som även Zócalo har låtit sig inspireras av. Här kan du få en smakbit av den amerikanska västkusten och välja bland olika burritos, tacos och quesadillas för både stora och små. Det finns även veganska och glutenfria alternativ.

Också miljön för tankarna till mexikanska kvarter. I restaurangen i Nordstan, belägen på övre plan i Femmanhuset, möts du av pastellfärgade väggar i olika kulörer, industrimöbler och växter. Här är tanken att man ska kunna äta gott och umgås tillsammans med vänner och familj, precis som på torget i Mexico City. Bortsett från mexikanska maträtter kan du även hitta mexikansk läsk, flera ölsorter, vin och drinkar på menyn.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Zócalo Användarbilder

Recensioner av Zócalo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Zócalo Nordstan!