Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kungsportshuset

5,0
1 betyg
Redigera Kungsportshuset

Mitt i hjärtat av Göteborgs centrum ligger Kungsportshuset – ett spektakulärt nöjespalats skapat av showmästarna Wallmans. Eventarenan i det berömda tornet på Kungsportsplatsen ämnar sig lika bra för galor, shower och företagsevent som för afterwork i storgrupp eller nattklubbsupplevelser.

Wallmans har gjort sig kända för sina påkostade dinnershower, fyllda av sång, glädje och energi. Kungsportshuset är den första satsningen någonsin i Göteborg. Under en show börjar festen så fort man kommer in och pågår på scen samtidigt som man serveras en god middag till sång, dans och underhållning. De glammiga lokalerna täcks av röda sammetsdraperier, gnistrande glitter och ljusshower som är något alldeles extra.

Under utvalda fredagar och lördagar blir de glamourösa lokalerna dessutom till festpalats, när Kungsportshuset öppnar upp för röjig nattklubb. Kungsportshuset inhyser ett flertal olika klubbkoncept inom olika genres. Oavsett kvällens tema fylls dansgolvet snabbt på med glada människor som vill slå klackarna i taket mitt i city. För den som vill boka drinkbord så finns den möjligheten.

De lyxiga lokalerna kan förvandlas inför en rad olika typer av event. Oavsett om man som företag ska anordna fest, mässa, föreläsning, mingel eller något helt annat så hjälper Kungsportshuset gärna till att skräddarsy program för att företagsevent ska bli så lyckade som möjligt.

På första våningen ligger Kungsportshuset Matbar, här serveras mat och dryck från lunch till sena kvällen.

Användarbilder på Kungsportshuset Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.