Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wagners Bistro

4,0
1 betyg
Redigera Wagners Bistro

Ulf Wagners många år inom restaurangbranschen landade hösten 2021 i en centralt belägen krog, där menyn är ombytlig och vinet ges en huvudroll. Wagners Bistro hittas i entréplan i vad som omnämns som Kungsportshuset. 

Kocken och krögaren Ulf Wagners förkärlek för mat och vin har mynnat i en kvarterskrog på Östra Larmgatan. Denna plats är framförallt ämnad för den som älskar vin ihop med god mat. Här serveras klassiska rätter med inspiration från det nordiska och franska köket. Ulf Wagners stora passion för vin går inte att ta miste på. I vinbaren, som ligger precis innanför entrén, hittar man ett brett utbud på glas och här kan man låta personalen guida.

Vare sig det gäller en affärslunch med hög ambition eller mysig middag i goda vänners sällskap så är detta en plats för en gemytlig stund. Med närheten till Wallmans kan man även äta middag eller ta ett glas före eller efter kvällens show. Föredrar man att sitta utomhus under sommaren kan man göra så på den inglasade verandan medan man spanar på förbipasserande.

Wagners Bistro går i franskt bistrostuk med vita dukar, trämöbler och vitt kakel. Här kan ett glas vin i baren övergå i en hel middag. På vardagarna serveras en lunchmeny med både små och stora rätter.

Användarbilder på Wagners Bistro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2022

Trevligt renoverad lokal med välutbildad personal som serverade enkel men god mat och helt ok viner på glas. Det visade sig när vi var klara att de faktiskt hade lite bättre utbud på glas (via Coravin), än vad vi först blev informerade om, vilket var en miss då... Visa hela »

Listad i: Restauranger