Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Monopolet

0,0
0 betyg
Redigera Monopolet

Vin- & Spritbolagets gamla garage har förvandlats till Monopolet, krögaren Magnus Söderströms krog. Här serveras streetfood-influerad mat och lokalproducerad öl i rustika lokaler. Ambitionen är att erbjuda Göteborg sitt eget Meatpacking District.

Innanför kulverten på Kämpegatan 4 hittar man innergården och det gamla tegelhuset där Monopolet huserar. Tidigare hade Vin- & Spritbolaget sina lokaler här, men numera är det alltså en restaurang som har tagit över. Miljön präglas av stora industrifönster, barlagda tegelväggar, kakel och rör, men också moderna sammetssoffor, bistrostolar och gröna växter. Här kan man slå sig ner och avnjuta en hel avsmakningsmeny bestående av streetfood-influerade rätter med smaker från hela världen, eller helt enkelt beställa in enstaka rätter.

För den som inte vill ha en hel middag går det även bra att stanna till och ta ett glas och något litet att äta. Baren fokuserar framförallt på lokalproducerade ölsorter, men man serverar även vin och bubbel. Bortsett från dryck erbjuds en mindre afterwork-meny som består av pintxos, små munsbitar med smaker från Sydeuropa och Sverige. Lagom till sommarhalvåret öppnas uteserveringen upp på innergården, och då kan man bland annat kan dricka cava och äta pintxos i solen.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Monopolet!

Användarbilder på Monopolet Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.